Keyifli Bir Yaz Sonrasında Güneş Lekeleri Sizi Üzmesin

Alışveriş Alışveriş Keyifli Bir Yaz Sonrasında Güneş Lekeleri Sizi Üzmesin

Tarihler: 21 Ekim 2009 Çarşamba ~ 21 Kasım 2009 Cumartesi

Firma: Melanex Trio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2009 ~ Kas 21, 2009

Cildin yıpranmasına ve yaşlanmasına neden olan faktörlerin başında ultraviyole ışınları gelir. Ultraviyole ışınları ile oluşan kahverengi ve siyah lekeler, cilt sağlığını ve güzelliğini olumsuz yönde etkiler. Eğer siz de keyifli ve güneşli geçen yaz aylarının ardından bu lekelerden şikâyetçi iseniz Melanex Trio tam size göre!p>Melanex Trio, aktif bileşenleri sayesinde UV ışınlarından oluşan cilt lekeleri üzerinde hızlı ve koruyucu etki gösteriyor. İçeriğindeki C vitamini ile cildin renginde açılma sağlayarak cilde doğal rengini kazandırıyor. Melanex Trio, içerdiği E vitamini ile de deri hücresindeki zar yapısını koruyarak cildin maruz kaldığı ultraviyole hasarının düzeltilmesine yardımcı oluyor. Ciltteki kahverengi ve siyah lekeler güneşe uzun süre maruz kalmanın bir sonucu olarak ileri yaşlarda oluşabileceği gibi, bayanlarda hormonal dalgalanmalara bağlı olarak hamilelik döneminde de ortaya çıkabiliyor. Melanex Trio, yaşa veya hamileliğe bağlı lekelerin giderilmesinde de büyük rol oynuyor. Lekelerin yok olmasına yardımcı olan Melanex Trio, aynı zamanda cildin yaşlanmasını geciktiriyor ve yeni lekelerin oluşmasını engelliyor.

Melanex Trio’nun içerdiği patentli aktif madde Sepiwhite ise kendi alanında devrim yaratan bir yenilik. Sepiwhite MSH, Expanscience Laboratuarlarının geliştirmiş olduğu yeni nesil, patentli bir aktif madde olup tüm pigment değişikliklerini bloke ediyor. Renk açma çalışması neticesinde, aydınlatıcı bir etki sağlıyor.

Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Melanex Trio, uygulama kolaylığı, cildi yumuşak ve ipeksi kılması ile beğeni topluyor. Parlak ve açık renk bir cilde sahip olmak ve lekelerden kurtulmak istiyorsanız Noviderm Melanex Trio’yu mutlaka denemelisiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT