Keyifli Bir Yolculuk İçin Aradığınız Herşey Tchibo’da

Alışveriş Alışveriş Keyifli Bir Yolculuk İçin Aradığınız Herşey Tchibo’da

Tarihler: 24 Haziran 2010 Perşembe ~ 24 Temmuz 2010 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2010 ~ Tem 24, 2010

Tatil vakti geldi ve Tchibo yeni temasını tatil için yolculuk hazırlıklarına başlayanlara uygun ürünlere ayırdı. Tchibo’nun “Konforlu Yolculuklar” teması 21 Haziran Pazartesi’den itibaren tchibo.com.tr internet mağazasında, 23 Haziran Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazaları ve satış noktalarında Tchibo severlerle buluşuyor.

Tchibo’nun bu haftaki temasında; tatil yolunda keyfinizi artıracak çözümler, sıcak günlere ve yolculuklara uygun bluz, pantolon, tişört, sandalet ve ayakkabılar, yiyecek saklama kutuları, mataralar ve boyun yastıkları ön plana çıkıyor.

Tchibo’nun bu haftaki temasında; çanta olarak da kullanılabilen Bayan Yağmurluk, her tatil için ideal Seyahat Çantası, ağır eşyaları taşımada yardımcı Nakliye Arabası, yol boyunca düzen sağlayan Katlanabilir Araç Kutusu dikkat çekiyor.

Araç Koltuğu Çantası: Geçme kilitli sabitleme kayışı sayesinde emniyetlidir ve yer kaplamaz. Tüm araç koltuklarına takılabilir. Büyük izolasyonlu bölme, içindeki her şeyi sıcak veya soğuk tutar. Cırt bantlı, ağlı 2 bölme ve 1 büyük fermuarlı bölmeden oluşan çanta, taşıma çantası olarak da kullanılabilir. Mavi ve gri renkte kenar şeritlere sahip. Çanta yaklaşık 41x59 cm, izolasyonlu bölme yaklaşık 39x25x10 cm boyutlarında.

Katlanabilir Futbol Kaleleri: Yer kaplamayan, hızlı ve kolay kurulan kale, fiberglas çubuklarla yükseltilir. Yeşil renkte naylon file kılıfa ve zemine sabitlemek için 6 kancaya sahip. Toplam ağırlık yaklaşık 800 gr ve çok sağlam. Yaklaşık 90x60x60 cm boyutlarındaki kaleye kurulum kılavuzu ve muhafaza kılıfı dahil, top dahil değil.

Erkek Tişört Seti: Yazın yakışıklılarına! 2 adet polo tişört ve 1 adet yuvarlak yakalı tişörtten oluşan 3’lü set, cilt dostu saf pamuk kalitesinde ve 40 derecede yıkanabilir. Tişörtler sarı-beyaz, kırmızı ve yeşil-beyaz renkte. Küçük çocuklar için 86/92 (kolay giyme ve çıkarma için omuzdan düğmeli), 98/104 ve 110/116 beden seçenekleri, çocuklar için 122/128, 134/140, 146/152 ve 158/164 beden seçenekleri mevcut.

Gevşeme ve Boyun Yastığı: Denizden gelen arkadaşlar! Balina ve yunus yumuşak düz kılıflı ve her harekete uyum sağlayan yumuşak mikro boncuk dolguya sahip. Boyun ve ense kaslarını rahatlatır, bu yüzden yolculuklar için ideal. Kuvvetlendirilmiş dikişler dolgunun dışarı çıkmasını engeller. Üst malzeme %83 polyamid ve %17 elastan. Dolgu %100 polystyrol mikro topçuklardan oluşur. Köpük %100 poliüretan. 30 derecede yıkanabilir.

Araç Camı Güneş Koruması: Güneş sizi rahatsız etmesin! Vantuzlu koruma düğmeye basarak toplanabilir. Siyah renkte ve yaklaşık 43 x 50 cm boyutlarında 2 parça halinde sunulur.

Kanvas Ayakkabı: Sportif yaz stili! Mükemmel duruş için frottier iç tabanlı olan ayakkabıların ön ucu ve yürüme tabanı lastiktendir. Üst malzeme ve iç taban %100 pamuktur. Pembe ve mavi renkteki ayakkabılar, 30/31, 32/33, 34/35 ve 36/37 numara seçenekleri ile sunulur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT