Kiğılı`dan Az Parayla Çok Şeyler Alınır !

Alışveriş Alışveriş Kiğılı`dan Az Parayla Çok Şeyler Alınır !

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 07 Eylül 2008 Pazar

Firma: Kiğılı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 7, 2008

AZ PARA İLE ÇOK ŞEYLER ALINIR

Türk erkeğinin beğeni ve beklentilerini güncel olarak takip eden KİĞILI, renk ve yenilikteki yaratıcılığını kullanarak, 2008 İlkbahar / Yaz kolleksiyonunu hazırladı.

KİĞILI erkeği hayat tarzını tamamlarken, kişisel zevklerine ve ölçülerine uygun kıyafetlerini seçer. Kiğılı, kumaş ve tasarım alternatifleri ile bu seçimi ön plana çıkaracak takım elbisenizden, ceketinize, gömleğinizden pantolonunuza kadar hazırladığı tasarımlar ile hizmet vermektedir.

Kiğılı, AZ PARA İLE ÇOK ŞEYLER ALINIR sloganıyla siz müşterilerine, Ağustos ayında özel başlattığı kampanya ile kaliteli ürünleri, uygun fiyat ve taksit avantajıyla sunarak müşterilerini özel hissettirmeye devam ediyor.
Takım elbiselerde 199 YTL, safari ceket ve montlarda 79 YTL, pantolonlarda 39 YTL, gömleklerde 19 YTL, t-shirtlerde 19 YTL‘den başlayan fiyatlarla koleksiyon müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Kiğılı’nın 2008 İlkbahar / Yaz kolleksiyonu temel çizgilerinde; % 100 doğal elyaflar ve dar kalıplar takım elbiselerde, ekoseler, balıksırtı ve kuşgözü desenleri tek ceketler de ve iç malzemelerin hafifletilerek kesildiği, rahat modellerle hayat buldu.
Kum bejlerinin, hakilerin hakim oluğu safari montlarda fonksiyonellik sadece kullanışlı cep detaylarında değil, kumaşın kompozisyonunda da önemsendi.
Yıkamalı, eskitilmiş görünümler, pamuklu spor pantolonlarda, trikolarda, t-shirtlerde sıklıkla kullanıldı.

Kiğılı müşterilerine, şıklığı ve rahatlığı, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla, kaliteden ödün vermeden sunuyor.

Kiğılı Hakkında:
1938 yılında kurulan Kiğılı erkek giyim sanayimizin ustasıdır. 56 ilde 135’den fazla mağazasıyla hizmet veren firma, her geçen yıl bu sayıyı arttırmayı hedeflemektedir. Ürün gamında spor ve klasik olarak ayırdığı kolleksiyonlarını kol düğmesi, kravat ve yaka mendilleri ile de çeşitlendirmektedir. Türkiye’nin 7 bölgesine hizmet götüren Kiğılı, hizmet anlayışını, teknolojisini ve organizasyonel yapılanmasını hız ve güvenilirlik stratejisi üzerine kuruyor.
www.kigili.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT