Kiğılıda Avantajlar Bitmez

Alışveriş Alışveriş Kiğılıda Avantajlar Bitmez

Tarihler: 18 Kasım 2009 Çarşamba ~ 30 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Kiğılı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 18, 2009 ~ Kas 30, 2009
"HANGİSİNİ ALIRSAN İKİNCİSİ BEDAVA ”
“ HER 250 TL ALIŞVERİŞE 50 TL HEDİYE ÇEKİ ”
VE
“HER 500 TL ALIŞVERİŞE 125 TL HEDİYE ÇEKİ”

Kiğılı, Başbakanlık – Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’ nün basın mensuplarına verdiği “BASIN KARTI” sahiplerine mevcut kampanları üzerine % 5 ekstra indirim uygulamasını başlattı. Kiğılı, yeni yıla kadar devam edeceği kampanyasında “HANGİSİNİ ALIRSAN İKİNCİSİ BEDAVA ” diyor ve her 250 TL alışverişinize 50 TL, her 500 TL alışverişinize 125 TL “HEDİYE ÇEKİ “veriyor. Kiğılı siz müşterilerini, bu kalite ve çeşitle, en uygun fiyatlarla ve World ’ e özel 7 taksit avantajı sunarak özel hissettirmeye devam ediyor.

Doğa’nın birbirinden güzel renklerinden etkilenerek, sade ve kullanışlı kesimler ile buluşturduğu koleksiyonunu, yıllardır Türk erkeğinin beğenisine sunan KİĞILI, 2009–2010 Sonbahar / Kış koleksiyonu ile beklentileri yine boşa çıkarmıyor.

Mevsimler, mevsimleri takip ederken, Kiğılı’ da hissedilen ana tema, sezonların kendilerine has zamansal dominantlıklarının yok olduğu güncellik üzerine kuruldu. Bugünlere kadar pembeler, lilalar, maviler bizler için İlkbahar-Yaz sezon renkleri iken, artık koyu natürel tonlarla birlikte hareket ederek, Sonbahar ve Kış’ın güneşinin sıcaklığına imzasını atmaktadır.

Koleksiyonuna sürekli yeni desen ve modelleri ekleyen Kiğılı, Türkiye’de 155 mağazası ile bu sezonda da, paranızın değerini bilmeye devam edecek. Çünkü bu eşsiz koleksiyonu, bu kalite ve çeşitle, en uygun fiyatlarla beğeninize sunuyor. Hayatı Senfoni Tadında Yaşayabilmeniz Temennisiyle.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT