Killzone®3, Bizden Sesler ile Türkçe Olarak Geliyor!

Alışveriş Alışveriş Killzone®3, Bizden Sesler ile Türkçe Olarak Geliyor!

Tarihler: 15 Şubat 2011 Salı ~ 15 Mart 2011 Salı

Firma: PlayStation®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2011 ~ Mar 15, 2011

Efsane oyun Killzone®3’ün PlayStation®3 meraklılarıyla buluşmasına çok az kaldı... Destansı hikaye, iki yeni Helghan liderini, üstelik ilk kez Türkiye’den sesler ile Türkçe olarak müjdeliyor.

Bu liderlerden biri olan Admiral Orlock’u Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı Atilla Olgaç, Helghast Ordusu’na karşı mücadelede yer alan Özel Güç askeri Tomas “Sev” Sevchenko’yu ise ünlü oyuncu Hazım Körmükçü seslendiriyor.

3D seçeneği, PS Move uyumluluğu,en gerçekçi efektler ve muhteşem seslendirenleri ile Killzone®3 efsanesi “bakalım bu zorlu savaşı kim kazanacak?” dedirtiyor.

Sony, Killzone®’un üçüncü oyununun ilk kez Türkçe olarak PlayStation®3 (PS3™) ile dönüşünü müjdelemişti. Şimdi ise yine birbirinden güzel haberler ile heyecan doruklara çıkıyor. Daha fazla araç, yüksek güçlü patlayıcı silahlar ve şiddetli bir göğüs göğse çarpışma sistemi ile birlikte, devasa ve acımasız bir Helghast Ordusu’na karşı savaş tekrar başlıyor. Üstelik, Türkiye’nin en önemli ve ünlü oyuncularının seslendirmesiyle...

Killzone® 3’de Bir İlk: Atilla Olgaç ve Hazım Körmükçü Karşı Karşıya
Öykü, Killzone®2’de kaldığı yerden başlıyor: Kötü Helghast diktatörü Visari, orada Özel Güç askerleri Sev ve Rico’nun ayaklarının dibinde ölü olarak yatıyordu. Mücadele kazanılmış olabilir, ancak savaş henüz bitmedi. Visari’nin ölümü geride politik dolapların döndüğü, iç çatışmaların ve açıkça cinayetlerin işlendiği bir dünya bıraktı.

Bu arada onun ödülü olan, Helghan başşehri Phyruss’da patlayan nükleer bir bomba ISA saldırı gücünün çoğunu imha etti. Helghast Ordusu’nun diktatörü Visari, yerine iki lider bıraktı: Jorhan Stahl ve Admiral Orlock. Admiral Orlock’a ses veren kişi, Kurtlar Vadisi’nin Kılıç’ı olarak ün yapan Atilla Olgaç.

Bu muhteşem savaşta, 25 yaşında, sessiz, saygılı ama bir o kadar da profesyonel ve cesur bir asker daha var: Özel Güç askeri Tomas “Sev” Sevchenko. Sev’i ise Türk tiyatro tarihinin usta ve unutulmaz oyuncularından Hazım Körmükçü’nün, ünlü ve başarılı tiyatro oyuncusu torunu Hazım Körmükçü seslendiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT