Kip ile Mezuniyet Gecenizin Kralı Olun

Alışveriş Alışveriş Kip ile Mezuniyet Gecenizin Kralı Olun

Tarihler: 31 Mayıs 2012 Perşembe ~ 31 Temmuz 2012 Salı

Firma: Kip

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2012 ~ Tem 31, 2012

Erkek giyiminin öncü markası KİP, genç erkeklerin hayatlarının dönüm noktası mezuniyet gecelerine, birbirinden özel kıyafet alternatifleriyle imzasını atıyor. İster smokinin vazgeçilmezliği, ister klasik takımlar ya da keten ve blue jean’in doğal rahatlığı… Her zevke ve giyim tarzına hitap eden tasarımları ile KİP, sizi mezuniyet gecesinin yıldızı yapacak...

Mezuniyet gecesi ile yetişkinliğe bir adım daha yaklaşan gençler KİP’in Klasik Line koleksiyonunda kendi çizgilerini yansıtan rahat ve maskülen duruşu yakalayabilecek. Takım elbise, klasik ceketler ve ince kumaşlardan hazırlanmış pantolonlar, erkek modasında şıklığı ve en son trendleri yansıtıyor.

İtalyan ve yerli kumaşlarla hazırlanan smokinler ise siyah, krem, gri ve gece mavisi renk seçenekleriyle sunuluyor. Ata yaka ve hakim yaka gömleklerin beraberinde yarım İtalyan yaka smokin gömlekleri %100 ipekten yaka bandı, papyon ve kuşak takımları tamamlanıyor. Ayrıca, kontrast renk pantolonlarla kombinlenmiş jakarlı ceketler de bu özel gece için şık bir alternatif oluşturuyor.

Unutulmaz olmak için KİP...
Spor çizgisinden vazgeçmek istemeyenler için de KİP’te çeşitli seçenekler mevcut. Astarsız keten ceketler, ince trikolar, blue jean’ler, yamalı gömlekler, fularlar… Siyah veya beyazın vazgeçilmezliği, mor, fuşya, yeşil, bulut mavisi ya da kırmızının canlılığı, çeşitli kombinler oluşturmak için sonsuz seçenekler sunuyor.

Mezuniyet gecesinin en popüler ismi olmak, fark yaratmak isteyen gençler, vücut tiplerine ve bedenlerine uygun, tarzlarını yansıtan KİP ürünleri arasında seçim yapmakta zorlanacak.

www.kip.com.tr
www.facebook.com/kipcomtr
www.twitter.com/kipcomtr
www.youtube.com/kipcomtr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT