Kipa`da Shopping Fest Günleri

Alışveriş Alışveriş Kipa`da Shopping Fest Günleri

Tarihler: 28 Mart 2011 Pazartesi ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: Kipa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2011 ~ Nis 26, 2011

Müşterilerine en iyi ürünleri her zaman en iyi fiyatlarla sunmayı hedefleyen ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Kipa’da “Shopping Fest” indirimleri başladı. Alışveriş çılgınlığının yaşandığı festival süresince Kurtköy ve Pendik Kipa mağazalarında yüzlerce üründe, inanılmaz indirim ve kampanya fırsatları müşterini bekliyor.

Keyifli ve güvenilir alışverişin adresi Kipa, müşterilerini taze ve kuru gıdada geniş ürün yelpazesinin yanı sıra tekstil, züccaciye ve elektronik ürün çeşitliliğini yüksek kalite ve ucuz fiyatlarla hızlı ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla buluşturmaya devam ediyor. Dünyanın birçok noktasından yüzbinlerce ziyaretçinin ağırlandığı Shopping Fest kapsamında Kurtköy ve Pendik Kipa mağazalarında, Türkiye tanıtımına yönelik turistik hediyelik eşyalar, geleneksel türk lezzetleri arasında önemli bir yere sahip olan turizm elçisi; lokum çeşitleri, paketli pişmaniye seçeneklerinin yanı sıra usta aşçılar tarafından hijyen koşullarda günlük olarak hazırlanan döner, sulu yemek çeşitleri, mevsimlik otlardan yapılmış sataların yer aldığı hazır yemek bölümüde geleneksel türk tatları müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Müşteri memnuniyetini herzaman ön planda tutan Kipa, alışveriş festivali boyunca geniş ürün gamıyla tekstil bölümünde %50’ye varan indirim yapıyor. Bu bölümde hiçbir kimyasal gübre veya böcek ilacı kullanılmadan, yüzde yüz organik pamuklu iplikten üretilen tescilli giyim ürünlerinin yanında, F&F ve Cherokee gibi Tesco’yo özel uluslararası markalarla birlikte çok çeşitli bebek, erkek ve bayan giyim ürünleri yer alıyor. Müşteriler, Tesco’nun “On the Road” markasını da diğer markalarla birlikte ayakkabı departmanında bulabiliyorlar. Üstelik nisan ayı sonuna kadar 50 TL ve üzeri gıdadışı alışverişini Kipa’dan yapanlar Maksimum kart’a 18 aya varan uygun ödeme seçenekleri elde edebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT