Kipa, İthal Et Ürünlerini Yüzde 30’a Varan Avantajl

Alışveriş Alışveriş Kipa, İthal Et Ürünlerini Yüzde 30’a Varan Avantajl

Tarihler: 19 Ocak 2011 Çarşamba ~ 19 Şubat 2011 Cumartesi

Firma: Kipa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2011 ~ Şub 19, 2011
En kaliteli ürünleri en ekonomik fiyatlarla sunan Kipa, ithal et ürünlerini, yerli besi ürünlerine göre yüzde 30’a varan indirimli fiyatlarla müşterisine sunuyor. Kipa, müşterilerinin tercihini etkilememek için, ithal ve yerli et ürünlerini ayrı reyonlarda sergiliyor.

Et sektöründe yaşanan yüksek fiyat sorununa çözüm olabilmesi amacıyla Tarım Bakanlığı tarafından ithalatına izin verilen et ürünleri, kasaplardan sonra market ve hipermarketlerde de yerini almaya başladı. Kipa, kaliteli ithal et ürünleriyle de, müşterilerine farklı bir alternatif sunmaya başladı. Yerli ürüne oranla yüzde 30’a varan uygun fiyatlarla satışa sunulan ithal et ürünleri, farklı reyonlarda sergileniyor. Etlerin ithal ya da yerli oldukları, reyonlarda müşteriye etiketler ile belirtiliyor.

İlk olarak İzmir Gaziemir Kipa mağazasında geçen Kasım ayında satışına başlanan ve müşterilerin beğenisi üzerine tüm hipermarketlerde raflardaki yerini alan ithal et ürünlerinin kilogramı 17.90 ile 23.90 TL arasındaki fiyatlarla müşteriye sunuluyor.

Türkiye’nin en büyük et entegre tesislerinden birine sahip olan Namet firmasından tedarik edilen ithal et ürünlerinin, Tesco Kipa Ticari Hukuk ve Teknik Departmanı (TL&T) ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından sıkı bir şekilde denetlendiğini belirten Tesco Kipa Ticari Direktörü Murat Sağlık, “ Kipa olarak geçen Aralık ayı sonunda yaygın olarak satışına başladığımız ithal et ürünleri, mevcut et satışımızın yüzde 30’luk kısmını oluşturuyor. Müşterilerimizin beğenisi doğrultusunda, bu oranı daha da artırabiliriz. Tüketicinin tercih hakkına duyduğumuz saygı gereği, ithal ve yerli et ürünlerini et reyonumuzda farkı belli ederek, çeşitleri belirterek satışa sunuyoruz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT