Kış Bitmeden Uygun Fiyatlı Othello Kaz Tüyü Yorgan ve Yastık Edinin!

Alışveriş Alışveriş Kış Bitmeden Uygun Fiyatlı Othello Kaz Tüyü Yorgan ve Yastık Edinin!

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Maya Tekstil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
Kış bitmeden uygun fiyatlı bir kaz tüyü yorgan edinin!
2009’DA YÜKÜNÜZ ARTABİLİR OTHELLO İLE UYURKEN HAFİFLEYİN
Kaz tüyü yorgan modası, bu kış da evleri ısıtmaya devam ediyor. Siz de 2009’un ilk alışverişini OTHELLO kaz tüyü yorgan alarak yapın, hafifliğiyle uykunuz kadar cebiniz de rahatlasın.

Doğal ve sağlıklı uykuyu uzaklarda aramaya gerek yok. Kaliteyi ekonomik fiyatlarla buluşturan OTHELLO kaz tüyü yastık ve yorganlar, hemen her gün gittiğiniz, temel ihtiyaçlarınızı giderdiğiniz market raflarında sizleri bekliyor. OTHELLO, bir taraftan uykuya doğallık katıyor, diğer taraftan bütçenize tasarruf sağlıyor. OTHELLO kaz tüyü yastık ve yorganlar Metro Gross Market, Koçtaş, Real, Carrefour, Tesko-Kipa ile tüm seçkin ev tekstili mağazalarından temin edilebiliyor. Gelin siz de kış bitmeden kaz tüyü fırsatını kaçırmayın!

Ülkemizde uyku kültürünün öncü ismi MAYA TEKSTİL’in OTHELLO yorganları, doğal uykuyu kaz tüyünün hafif, yumuşak ve esnek dokusunda yaşatıyor. Kaz tüyünün termo (ısı tutma) gücünün yüksekliği sayesinde, ısı diğer dolgu malzemelerine göre iki buçuk kat daha fazla korunuyor. Üstelik kaz tüyünün üstün hava geçirgenliği, vücudun bir taraftan ısınırken, diğer taraftan da terlemesini önlüyor. OTHELLO kaz tüyü yorganlar, kullanım talimatlarına uyulduğunda 15–20 yıl süresince ilk günkü kalitesini koruyor. Uyku esnasında hareket kolaylığı sağlayan OTHELLO yorganlar, estetik görünümleriyle de tercih ediliyor. Her zevke ve bütçeye uygun OTHELLO kaz tüyü yorganlar, soğuk kış gecelerinde yumuşacık ve sıcacık bir sarılış için sizi bekliyor.

OTHELLO kaz tüyü yastık ve yorganları ile diğer OTHELLO ürünleri hakkında 0 (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.mayatekstil.com web adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT