Kışın da Keyifle Koşmak Mümkün: Nike LunarGlide+ 3 Shield

Alışveriş Alışveriş Kışın da Keyifle Koşmak Mümkün: Nike LunarGlide+ 3 Shield

Tarihler: 23 Kasım 2011 Çarşamba ~ 23 Ocak 2012 Pazartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2011 ~ Oca 23, 2012

Nike, kışın da dışarıda koşmanın keyfini yaşamak isteyenler için ürettiği yeni koşu ayakkabısı LunarGlide+ 3 Shield’i piyasaya sundu.

Mükemmel destekleme ve rahatlık sağlayan yumuşak Lunarlon köpük tabanı ve kavrayışı güçlendiren orta bantlarıyla rahat bir koşu sunan LunarGlide+ 3 Shield, kışın dışarıda koşmak için ihtiyaç duyulan tüm özellikleri bir ayakkabıda buluşturuyor.

Kadın ve erkeklerin koşu tarzındaki farklılıklarını gözeterek tasarlanan ayakkabı, “Dynamic Support” dolgu desteğiyle, özellikle ıslak veya kaygan zeminlerde gücün etkin kullanılmasını ve ayağın yere sağlam basmasını sağlıyor.

Kolay temizlenen su geçirmez kumaştan üst kısmıyla, koşarken su ve çamur birikintilerinden kaçma derdine son veren ayakkabı, güçlü yansıtma özelliğiyle, karanlık kış günlerinde koşucunun kolayca fark edilmesini sağlayarak tehlikeleri en aza indiriyor.

Kışın zorlu şartları için geliştirilen fonksiyonel detayları ve dayanıklılığıyla öne çıkan Nike LunarGlide+ 3 Shield, özel iç taban yapısı sayesinde ayakları sıcak tutuyor.

Fiyat: 219 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT