Kışın Evde Şık Olmak Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

Alışveriş Alışveriş Kışın Evde Şık Olmak Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı!

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Twigy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

‘Bir Twigy Klasiği’: Pofuduk terlikler

Birbirinden eğlenceli pofuduk terlikler bu kış yine ‘Twigyseverlerin’ ayaklarını süsleyecek. Köpekli, ayıcıklı, tavşanlı modellerin yanı sıra; ördek ailesi, maymun, timsah, köpek balığı ve büyüklerin olduğu gibi küçüklerin de hayranı olduğu Şirinler ve Garfield koleksiyonu, 7’den 77’ye evde fark yaratmak isteyen herkes için tasarlandı.

Ev modası Twigy ile hayat buluyor

Bu kış evlerde moda rüzgarları estirecek Twigy koleksiyonunun yıldız üyeleri, ev botları olacak. Dağ botlarını anımsatan ev botları; sayısız desen, renk ve kalınlık opsiyonları ile ev kıyafetlerini tamamlayacak. Ev botları aynı zamanda bu kışın en gözde hediyesi olacak, ev botu olmayan kimse kalmayacak! Rengarenk ev patikleri ve kalın ev çorapları; kalp, ekose, leopar, puantiye desenleri ve canlı renkleriyle hem şıklık hem de ‘sıcaklık’ vadediyor. Muflon ve polar malzemeden üretilen ev patikleri, kaydırmaz taban özelliğinin yanı sıra, yumuşak-tüylü dokuları, ponponlu, örgülü, baklava desenli modelleri ile de öne çıkıyor.

Eğlenceli beylere esprili terlikler; babalara misafir ve taraftar terliği

Erkeklerin ev modası da Twigy ile şekilleniyor! Yumuşak dokulu terlikler, içi tüylü, polarlı ev ayakkabıları ile ev botları, evin babası ve genç centilmenler için kış koleksiyonunda yerini alıyor. Esprili terliklerden hoşlanan beylere günlük hayatlarında kullanacakları sayısız karakter ile taraftar terlikleri göz kırparken; ev gezmeleri için tarz sahibi terlikler de koleksiyonda yıldız gibi parlıyor.

‘Kahraman’ ve ‘prenses’lere bayram hediyesi!

Kahraman erkek çocuklara Bakugan, çıtır kızlara ise Hello Kitty… Şekilden şekile giren Garfield; Şirin Baba, Şirine, Mutlu Şirin, Bilgin Şirin ve Gargamel’den oluşan Şirinler ve daha birçok sevilen karakter terlikleri Twigy’de küçük sahiplerini bekliyor!
Tüm ürünler Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT