Kışın Keyfi Sinemada Çıkar!..

Alışveriş Alışveriş Kışın Keyfi Sinemada Çıkar!..

Tarihler: 12 Aralık 2005 Pazartesi ~ 14 Aralık 2005 Çarşamba

Firma: Gnçtrkcll

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2005 ~ Ara 14, 2005
Kışın Keyfi Sinemada Çıkar!..

Gnçtrkcll’liler, Mart ayına kadar sürecek kampanya ile satın aldıkları bir bilet karşılığında bir bileti bedava alıyorlar. Dört ay sürecek sinema şöleninde gnçtrkcll’liler, çok sayıda filmin ön gösterimlerine davetiye kazanacak, çeşitli sürprizlerle karşılaşacaklar.

Kış aylarının vazgeçilmez eğlencelerinden sinemalar, bu kış gnçtrkcll’liler için daha bir keyifli olacak. Turkcell’in gençlik kulübü gnçtrkcll üyeleri, Mart ayına kadar sürecek kampanya ile hafta içi her gün satın aldıkları bir bilet karşılığında bir bilet bedava kazanacaklar.

İstanbul’dan Diyarbakır’a, Ankara’dan Malatya’ya, Tekirdağ’dan Gaziantep’e kadar 23 şehirde toplam 250 sinema salonunu kapsayan kampanya ile gnçtrkcll, üyelerine tam bir sinema şöleni yaşatacak.

Sinema Müdavimlerine Gala Davetiyeleri!
Gnçtrkcll’in sinemaseverlere birbirinden ilginç sürprizleri de var... Her ay en çok film izleyen gnçtrkcll’liler “Ayın Galası”na çift kişilik davetiye kazanacak, 1 kova pop-corn, 2 coca coladan oluşan dev gnçtrkcll menüsüne ise yüzde 50 indirimli sahip olabilecekler. Gnçtrkcll’lilerin sinema keyfi bununla da bitmiyor... Kampanya boyunca anlaşmalı sinemalarda oynayan filmleri öğrenmek için SNM yazarak 2211’e gönderen gnçtrkcll’liler, yapılacak çekiliş sonunda çeşitli hediyeler kazanıyorlar.

Gnçtrkcll, kurulduğu Nisan ayında da AFM sinemaları ile işbirliği yaparak, benzer bir kampanya yapmış, 9 şehirde süren kampanya süresince çok sayıda gnçtrkcll’li kampanyadan yararlanmıştı.
www.turkcell.com.tr

Kampanyanın geçerli olduğu sinemalar: İstanbul, Cinebonus FlyInn (Florya), Cinebonus -Tepe Nautilius (Kadıköy), Cinebonus Maçka G-Mall, Movieplex Şafak (Çemberlitaş), Shop&Miles Movie Theatre (Dolmabahçe), Movieplex Etiler, Umut Sanat Ataköy Atrium, Towerside Movie Theaters (Fulya), Sinepop (Beyoğlu), Bonus Premium Cinecity Trio (Kozyatağı), Atlas Beyoğlu, Karya Grandhaus (Maltepe), İstanbul Megaplex Cevahir (Mecidiyeköy), Movieplex Nişantaşı, Umut Sanat Feriye (Ortaköy), Movieplex Suadiye, Movieplex Şişli, Peugeot Cinecity Olivium (Zeytinburnu)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT