Klasik Giyimde Modern Çizgiler

Alışveriş Alışveriş Klasik Giyimde Modern Çizgiler

Tarihler: 29 Ocak 2007 Pazartesi ~ 30 Ocak 2007 Salı

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2007 ~ Oca 30, 2007

KLASİK GİYİMDE MODERN ÇİZGİLER

Koleksiyonlarında modern bir çizgi benimseyen Mithat Selection, erkeklerin vazgeçilmezi takım elbiselerde de zengin alternatifler sunuyor.

Mithat Selection, çalışma hayatında da kaliteden ve şıklığından vazgeçemeyen erkekler için hazırladığı takım elbise koleksiyonunda çizgili kumaşlara geniş yer veriyor. Koleksiyonda, yüzde 100 yün 120’S ve 130’S, yün–ipek, yün-cashmire gibi en yüksek kalite seviyesindeki ithal kumaşlar kullanılıyor. Kumaş seçimlerinde kaliteden taviz vermeyen Mithat Selection, düğme, astar gibi tamamlayıcı aksesuarlarda da en kaliteli materyalleri tercih ediyor.

Koleksiyonda, takım elbiseler ile uyumlu olarak, klasik düz gömleklerin yanı sıra kendinden desenli ve çizgili kumaşlara da ağırlık veriliyor. Gömlek koleksiyonunda çift kat 100 numara ipliklerden dokunan ithal kumaşlar tercih ediliyor. Klasik kalıpların dışına çıkılarak özellikle hareketli bir yaşantıya sahip olan erkekler için düşünülen dar kalıplı casual gömlekler, koyu renkler kullanılarak oluşturulurken günün şıklığını geceye de taşımayı hedefliyor. Canlı renklerde kareli kumaşların tercih edildiği spor gömlekler hafta sonu gardırobunun en gözde parçalarını oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT