Klima Sahibi Olmanın Sihirli Formülü: 22X36

Alışveriş Alışveriş Klima Sahibi Olmanın Sihirli Formülü: 22X36

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Airfel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
KLİMA SAHİBİ OLMANIN SİHİRLİ FORMÜLÜ: 22x36
22 YTL’den başlayan,36 aya varan taksitler…

Sanko Holding şirketlerinden AIRFEL, yaz aylarını tüketicileri için geliştirdiği “Sihirli Formül”lü kampanya ile karşılıyor. 12-30 Haziran tarihleri arasında devam edecek kampanyaya katılanlar Bonus Card ile 22 YTL’den başlayan, 36 aya varan taksit imkanından yararlanma şansına sahip olacak. Kullanıcılara, cazip fiyatlarla klima sahibi olma fırsatı yaratan kampanya; AIRFEL markalı, duvar tipi, multi, köşe, mobil ve pencere tipi klimaları kapsıyor.

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü firmalarından AIRFEL, tüketicilerin sıcak yaz aylarını rahat, serin ve sağlıklı geçirmeleri için bir fırsat kampanyası başlattı. AIRFEL, eskiden lüks kabul edilen klimaların, günlük yaşamda daha çok kullanılmasını amaçlıyor. 12- 30 Haziran tarihlerini kapsayan kampanyada; AIRFEL markalı duvar tipi, multi, köşe, mobil ve pencere tipi klimalar “Sihirli Formül: 22x36” ile kullanıcılara sunuluyor. Kampanyaya katılanlar, Bonus Card’ın 22 YTL’den başlayan ve 36 aya varan taksit imkanından yararlanma şansına sahip oluyor.

AIRFEL, faaliyetlerinin temelini oluşturan “müşteri memnuniyeti” doğrultusunda kalite, güven ve cazip fiyat ilkesinden ödün vermiyor. AIRFEL, başlattığı kampanya ile de klimaya en çok ihtiyaç duyulan yaz aylarında müşterilerinin ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılıyor. Bonus Card, 22 YTL’den başlayan ve 6 aydan 36 aya kadar varan vadelerle kaçırılmayacak bir fırsat yaratıyor.

Kampanyaya katılanlar; Bonus Card’ın “ekspres limit” uygulamasını tercih ettikleri takdirde; 36 aya kadar olan vade seçeneklerinde, kart limitleri aynen kalarak ekspres limit uygulamasından yararlanacak. AIRFEL markalı klimalara sahip olmak isteyenlere kampanya dahilinde sunulan bir diğer seçenek ise; ekspres limit uygulaması yapılmadan 6,12,18 ve 24 aylık taksit seçenekleri.

AIRFEL hep zirveyi hedefliyor!
Sanko Holding şirketlerinden ısıtma-soğutma ve havalandırma sektörünün öncü firmalarından AIRFEL 2001 yılında kuruldu. AIRFEL; her türlü split klima (duvar tipi, multi split, kaset, yer tavan, salon, mobil, kanallı tip), ısıtma (radyatör ve kombi), soğutma, havalandırma cihaz ve ekipmanlarının üretimini, ihracatını, ithalatını, pazarlamasını ve dahili ticaretini yine kendi markası ‘AIRFEL’ adı altında yapıyor. 272 çalışanı olan AIRFEL’in İstanbul’daki merkez ofisinin yanı sıra İzmir, Ankara ve Gaziantep’te 3 bölge müdürlüğü bulunuyor. AIRFEL, Türkiye genelinde 350 bayi ile ürünlerini sunarken, 450 servis ile hizmet veriyor. AIRFEL’in sunduğu ürünler ise şöyle: Split Klimalar (AIRFEL, Haier), VRF Çoklu Klima Sistemleri (Mitsubishi Heavy Industries), Merkezi Sistemler (McQuay International), Paket Klima Santrali (AIRFEL-Tetisan), Kombiler (AIRFEL, Chaffoteaux & Maury), Kazanlar (Hoval), Panel Radyatör (AIRFEL), Alüminyum Radyatör (AIRFEL), Boyler (AIRFEL), Güneş Kollektörü (AIRFEL), Vana (AIRFEL)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT