Kobe Bryant`a Nike`tan Yeni Ayakkabı: Nike Zoom Kobe VI

Alışveriş Alışveriş Kobe Bryant`a Nike`tan Yeni Ayakkabı: Nike Zoom Kobe VI

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 08 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Oca 8, 2011
NIKE VE KOBE BRYANT, BLACK MAMBA’DAN ESİNLENEREK TASARLANAN YENİ ZOOM KOBE VI’YI TANITTI

Zoom Kobe VI’nın yenilikçi tasarımı ayakkabının sporcuya göre özelleştirilerek ayağı kavramasını sağlıyor.

Nike, Kobe Bryant’ın saha üzerindeki kimliği Black Mamba’dan esinlenerek ünlü oyuncuyla birlikte tasarladığı bir performans basketbol ayakkabısı olan Nike Zoom Kobe VI’yı piyasaya sundu. Tasarımda korkunç yılan simgeleri kullanılırken 39 numarası sadece 300 gr. ağırlığında olan bu konçsuz ayakkabıda kilit performans unsurlarından yararlanıldı.

Bryant konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Kobe VI; Black Mamba kimliğinin karakterini ön plana çıkaran bir ayakkabı. Ayakkabının performansını en üst seviyeye getirmek üzere teknolojiden yardım almaya devam ediyoruz, ancak estetik olarak da bu kadar çarpıcı bir ayakkabı görmemişsinizdir. Bu ayakkabıda bana motivasyon veren faktörler hayata geçirildi.”

Ayakkabının üst kısmında yılan derisini andıran, aşınmaya karşı koruma sağlamak ve dayanıklılığı arttırmak üzere boyutu değişebilen benzersiz poliüretan bölmeler bulunuyor. Korkusuz bir görüntü sağlamak ve yılanın ölümcül zehrini vurgulamak üzere ön dış taban üzerinde “Venomenon” yazılı.

Her Sporcuya Göre Özelleştirilmiş Kavrama Teknolojisi
Bryant, tasarımcıları, ayağı mükemmel kavrayan bir ayakkabı tasarlamaları için bir hayli zorladı. Nike, Bryant’ın ihtiyacını karşılamak üzere geliştirdiği ayakkabıda, ayakkabının ayağı benzersiz şekilde kavramasını sağlayan yenilikçi, çift katmanlı bir hafızalı süngerden yapılmış bir astar kullandı. Phylon enjekte edilmiş orta taban, ayakkabının ayağı anatomik olarak daha doğru şekilde kavraması için tamponlama sağlıyor ve topuk kısmında ve ön kısımdaki Nike Zoom bölmeleri sahada daha fazla konfor sunuyor.

Nike’ın tasarım ekibi, Bryant’ın saha üzerindeki benzersiz yeteneğini vurgulamak üzere Nike Zoom Kobe V’in hafif ve konçsuz profilini yarattı. Bu yıl ayağın saha üzerinde daha rahat etmesi ve zemine daha yakın olması için orta taban kalınlığı azaltıldı. Ayakkabı, konçsuz bir tasarımla, Bryant’ın, koşucu ayakkabısına veya futbol kramponuna benzer gerçek bir konçsuz ayakkabı ihtiyacını karşılıyor.

Bu basketbol ayakkabısında, Nike’ın yenilikçi Flywire teknolojisi de kullanıldı. Ayakkabının içinde ayağı sarmalayan bir file katmanının üzerinde bir Flywire katmanı bulunuyor. Bunun da üzerinde aşınmaya dayanıklılık için poliüretan bölmeleri bulunan nefes alabilen bir file katmanı yer alıyor. Bu benzersiz tasarım, önceki Kobe serilerindeki Flywire tasarımlarına kıyasla daha hafif, daha havadar ve daha konforlu.

Nike Zoom Kobe VI’da mükemmel bir yer tutuş sağlamak üzere, esin kaynağı Black Mamba’dan alınmış zigzag desenli sağlam bir lastik dış taban kullanıldı.

Bilimi sanatla buluşturmak Nike Zoom Kobe VI, Bryant’ın kendine özgü maç tekniğine en uygun ayakkabıyı elde etmesi amacıyla doğrudan Nike ekibiyle Bryant’ın beraber tasarladığı bir üründür.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT