Koç.net`ten Bireysel Pazara `BİRİ` Geldi

Alışveriş Alışveriş Koç.net`ten Bireysel Pazara `BİRİ` Geldi

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 02 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Koç.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 2, 2008

Koç.net, Kendi Altyapısıyla Bireysel Pazara, Alternatif “BİRİ”ni Getirdi!

Türkiye’nin en güçlü, yaygın ve güvenilir alternatif telekom operatörü Koç.net, bireysel iletişim pazarının alternatifi olduğunu BİRİ ile ilan ediyor.

“İletişimin alternatifi” BİRİ, ADSL hizmeti sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, aboneliklerde 24 ay taahhüt şartı koşmuyor. Tüketiciler, BİRİ’ye ayda 14.90 YTL karşılığında, üstelik Türkiye çapındaki 3500 Arçelik ve Beko yetkili satıcısından ve Koç.net çözüm ortaklarından abone olabiliyorlar.

Türkiye’nin en güçlü, yaygın ve güvenilir alternatif telekom operatörü Koç.net, bireysel iletişim pazarına BİRİ markasıyla alternatif getirdi. Kurulduğu 2000 yılından bu yana kurumsal pazarda data ve ses hizmetleri sunan Koç.net, güçlü kurumsal yapısı, yaygın teknoloji altyapısı ve tecrübelerini bireysel pazara taşıdı. Yüzde 100 yerli sermaye kuruluşu olan Koç.net, “İletişimin alternatifi” BİRİ’yle, 2013’e kadar kendi altyapısına 236 milyon dolar yatırım yaparak abone sayısını 1.4 milyona yükseltmeyi, alternatif telekom pazarından yüzde 35 pay almayı hedefliyor.

Koç.net, BİRİ’yle sunduğu ADSL hizmetini, kendi altyapısı üzerinden sağlıyor. Koç.net, ilk etapta 30 milyon USD tutarında altyapı yatırımıyla, kendi altyapısı üzerinden hizmet vermeye başladı. Tüm Türkiye’yi kapsayan bu güçlü altyapısı sayesinde Koç.net; kaliteli, hızlı ve yaygın ALTERNATİF ADSL hizmeti sunuyor.

BİRİ’yi sektördeki diğer ADSL hizmetlerinden farklılaştıran en önemli özelliklerinden biri, aboneliklerde 24 ay taahhüt şartı içermemesi. Koç.net Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, “Şu anda pazardaki mevcut ADSL abonelik paketlerinin tümü, abonelere sunduğu ücretsiz modem, kampanya süresince indirimli ücretler gibi avantajlar karşılığında, 24 ay abone olma şartı getiriyor ve bu süre dolmadan önce abonelikten çıkmak isteyenler zorlu koşullarla karşılaşıyorlar. “İletişimin alternatifi” BİRİ, alışkanlıkları değiştirecek bir yenilik yaparak, 24 ay abonelik şartını kaldırıyor.” dedi. Akarca ayrıca, BİRİ’nin Türkiye’de en yaygın satış kanalına sahip ADSL hizmeti olduğuna dikkat çekerek, BİRİ’nin tüm Türkiye’yi kapsayan 3500 Arçelik-Beko yetkili satıcısında ve Koç.net çözüm ortaklarında satışa sunulduğunu söyledi. Akarca, Koç.net’in, yüzde 31’lik pazar payıyla, Türkiye alternatif telekom sektöründeki ilk 3 operatörden biri olduğunu belirtti.
Koç.net’in cirosunun yüzde 75’ini Koç Topluluğu dışındaki müşterilerinden elde ettiğini vurgulayan Akarca, “Koç.net, erişim hizmetleri, güvenlik hizmetleri, hosting ve ASP hizmetleri, kampus hizmetleri, multimedya hizmetlerini kapsayan data hizmetlerinin yanı sıra, Uzak Mesafe Telefon Hizmeti (UMTH) Lisansı ile kurum ve bireylere telefon hizmetleri de sunmaktadır” dedi.
Akarca, Koç.net’in gelirlerinin yüzde 33`ünü ise Telecom Italia, British Telecom, KPN (Royal Dutch Telecom), Global Crossing ve Bezeq gibi dünya devleri ile olan işbirlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği ihracattan elde ettiğini söyledi: “2007 yılında 28 milyon dolar olan ihracat gelirimizi bu yıl 34 milyon dolara çıkarmayı hedefliyoruz.”

Şehiriçi görüşmelerin rekabete açılmasıyla, tüketicilere çok daha fazla avantajlar içeren paketler sunabileceklerini söyleyen Akarca, “Örneğin, ADSL ve ses hizmetini aylık sabit bir ücret karşılığında alan tüketici, ne kadar süre konuşursa konuşsun yalnızca sabit ücreti ödeyecek. ‘Bu ay çok konuşursam yüklü telefon faturası gelir’ korkusu yaşamayacak. Özetle, dakika ücretinin yerini sabit ücret alacak. Tüketicilere çok daha avantajlı ürün paketleri sunabileceğiz. Daha ileriki aşamada, bu hizmetlere IPTV ve (örneğin, tüketicinin aynı telefonu evde ev telefonu, dışarıda cep telefonu olarak kullanabildiği) mobil hizmetler eklenecek. Tüketici, tüm bu hizmetlerden tek faturayla faydalanabilecek. Koç.net, bu hizmetlerin hepsini verecek” dedi.

BİRİ ADSL paketi; kampanya süresince ayda 14.90 YTL’ye tüm vergiler dahil, bağlantı ücreti alınmadan ve kredi kartıyla yapılan ödemelerde depozito olmadan sunuluyor. Üstelik, aboneliklerde 24 ay taahhüt şartı bulunmuyor, aboneler istedikleri zaman abonelikten ayrılabiliyor. Paket; sabit ücret karşılığında ADSL internet erişimi, konuş-öde şeklinde avantajlı tarifeler ile şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmeleri, ücretsiz telefon destekli ve yüksek kalitede kablosuz modem ile ücretsiz 8 GB kotalı ve 5 GB dosya alanına sahip, anti virüs/anti spam korumalı e-posta alanını içeriyor. Bu avantajlı tarifelerle, yurtdışı ve şehirlerarası görüşmelerde yüzde 30-80 arası indirimli konuşmak mümkün.

Koç.net Hakkında:
1996 yılında Koç Topluluğu bünyesinde, topluluk şirketleri için gerekli olan geniş alan ağ ve internet altyapısını kurmak amacıyla kurulmuştur. Hizmet kapsamının genişletilmesi ve Fornet şirketinin satın alınmasıyla birlikte Koç.net, 1 Ağustos 2000 tarihi itibarı ile Koç.net Haberleşme Teknolojileri ve İletişim Hizmetleri AŞ adını almıştır. Koç.net, kurumsal servis sağlayıcı sektöründe en son teknolojik gelişmeleri takip ederek, dünya trendleri doğrultusunda yatırımlar yaparak kurumsal pazarda toplam iş iletişimi çözümleri sunmaktadır.
Yüksek teknolojili altyapısı ile Koç.net müşterilerine, erişim hizmetleri, güvenlik hizmetleri, hosting ve ASP hizmetleri, kampus hizmetleri, multimedya hizmetleri, VISP hizmetlerini kapsayan data hizmetlerinin yanı sıra Telekomünikasyon Kurumu’ndan 17 Mayıs 2004 tarihinde aldığı A tipi Uzak Mesafe Telefon Hizmeti (UMTH) Lisansı ile kurumlara ses hizmetleri sunmaya başlamıştır. Koç Holding Bilgi Grubu’na bağlı Koç.net, Türkiye’nin en güçlü özel telekom firması olma vizyonuyla çalışmalarını sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT