Koçtaş’ta Anneler Günü’ne Özel İndirim Fırsatları ve Avantajlar Sizi Bekliyor!

Alışveriş Alışveriş Koçtaş’ta Anneler Günü’ne Özel İndirim Fırsatları ve Avantajlar Sizi Bekliyor!

Tarihler: 09 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 13 Mayıs 2012 Pazar

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2012 ~ May 13, 2012

Anneler Günü 2012

Evinizin güzellik merkezi Koçtaş, Anneler Günü’nde en değerli varlığınız annenizi mutlu etmeniz için birbirinden güzel hediye seçenekleri ve çiçek, küçük ev aletleri, aydınlatma gibi belirli ürün gruplarındaki özel indirim fırsatları ile sizleri mağazalarına bekliyor. Ayrıca annenize alacağınız özel hediyelerin yanı sıra İstanbul Beylikdüzü, Yenibosna ve İzmir Mavişehir mağazalarında düzenlenecek etkinlikler ile Anneler Günü’nü annenizle beraber keyifle kutlayabilirsiniz.

Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, Anneler Günü’nde annelerinize en güzel hediyeleri vererek onları mutlu etmeniz için mağazalarında belli ürün gruplarına özel avantajlar sağlıyor. Koçtaş Anneler Günü’ne özel kampanyasında, Paro kartlı müşterilerine 13 Mayıs tarihine kadar yapacakları küçük ev aletleri alışverişlerinde %20 indirim avantajı sağlıyor. Koçtaş’ın küçük ev aletleri kategorisindeki Beko Tea Party çay makinası 99,90 TL yerine 79,90 TL , King Cezvem Türk kahve makinası 59,90 TL yerine 47,90 TL, Arzum Lucio buharlı ütü 59,90TL yerine 47,90 TL’den satışa sunuluyor.

Çiçek reyonunda yüzde 10 indirim
Biricik annenizi en az onun kadar güzel çiçeklerle sevindirmek isterseniz Koçtaş, tüm canlı çiçek guruplarında 11-12-13 Mayıs tarihlerinde %10 indirim uyguluyor. Sardunyadan orkideye, menekşeden açelyaya kadar birçok çiçek annenizi mutlu etmek için Koçtaş bahçe bölümünde sizleri bekliyor. Koçtaş’ta renkleriyle göz alıcı orkideler sadece 19.90 TL ’den başlayan fiyatlarıyla beğeninize sunuluyor. Üstelik hediye aldığınız çiçeğin bakımı konusunda bahçe reyonunda görevli uzman ekip çiçeğe özel bilgiler de sunuyor.

Aydınlatma grubunda yüzde 20’ye varan indirim
Annenize baktıkça daima sizi hatırlayacağı bir hediye etmek istiyorsanız, Koçtaş’ın aydınlatma reyonunu ziyaret edebilirsiniz. Koçtaş’ta 13 Mayıs tarihine kadar tüm lambader ve abajurlarda, ayrıca ampuller hariç Philips ve Casaluce aydınlatma ürünlerinde %20 indirim imkanı sizleri bekliyor.

Anneler Günü’ne özel tweet atan da hediye kazanıyor
Koçtaş sosyal medyada da Anneler Günü’ne özel olarak Twitter’da ‘Annemden Öğrendim’ kampanyası düzenliyor. Kampanyaya göre, sorulacak sorulara #annemdenogrendim hashtag’ini kullanıp @koctas yazarak tweet atan belirli sıradaki kişilere küçük ev aleti hediye edilecek. Koçtaş Facebook sayfasında bir bölüm açarak gelen tweetleri burada da yansıtacak.

Anneler Günü’nü keyifli etkinliklerle kutlayın
Koçtaş’ın İstanbul Beylikdüzü, Yenibosna ve İzmir Mavişehir mağazalarında 12 Mayıs Cumartesi günü düzenleyeceği ‘Saksı Boyama’ ve ‘Çiçek Dikim’ atölye çalışmaları ile annenize en güzel hediyeyi kendi ellerinizle hazırlama imkanı bulacaksınız.

Annenize özel bir hediye hazırlamak ve Anneler Günü’ne özel fırsatlardan yararlanmak için bu haftasonu bir Koçtaş mağazasına uğramayı unutmayın.

Koçtaş Beylikdüzü;
12 Mayıs Cumartesi 13.00 - 15.00 Saksı Boyama ve Çicek Dikim Atölyesi

Koçtaş Yenibosna;
12 Mayıs Cumartesi 13.00 - 15. 00 Saksı Boyama ve Çicek Dikim Atölyesi

Koçtaş Mavişehir;
12 Mayıs Cumartesi 14:00-18:00 Anneler Günü Çiçek Yapım Atölyesi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT