Koçtaş’tan Alışveriş Yapın, Çekiliş Kampanyası Fırsatlarını Kaçırmayın!

Alışveriş Alışveriş Koçtaş’tan Alışveriş Yapın, Çekiliş Kampanyası Fırsatlarını Kaçırmayın!

Tarihler: 29 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 15 Eylül 2009 Salı

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2009 ~ Eyl 15, 2009
Koçtaş’tan Alışveriş Yapın, Çekiliş Kampanyası Fırsatlarını Kaçırmayın!
Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lideri Koçtaş, mağazalarına gelen müşterilerini ödüllendirmek amacıyla özel bir çekiliş kampanyası düzenliyor. Koçtaş’ın 20 Temmuz- 15 Eylül tarihleri arasında devam edecek çekiliş kampanyasına katılmak için bu tarihler arasında alışveriş tutarlarınızı en az 500 TL ve katları olacak şekilde biriktirmeniz ve Paro kart sahibi olmanız yeterli.

Ev geliştirme perakendeciliği sektörünün lideri Koçtaş, en kaliteli hizmeti en uygun fiyatla tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Koçtaş’ın 20 Temmuz- 15 Eylül 2009 tarihleri arasında Paro Kart sahiplerine özel olarak düzenlediği çekiliş kampanyasında yaptığınız alışverişler birikiyor ve 500 TL’yi bulduğunda çekilişe 1 kez katılma hakkına sahip oluyorsunuz

Koçtaş’ın çekiliş kampanyasında kampanya boyunca Paro Kart ile yapılacak her 500 TL’lik alışveriş toplamına bir çekiliş hakkı tanınıyor. Çekiliş neticesinde; 1 kişi Ford Transit Connect, 1 kişi Setur Kapadokya Tatili, 5 kişi Beko LCD TV, 5 kişi Beko 9000 BTU klima, 10 kişi de 100 TL değerinde Koçtaş hediye çeki kazanacak.

Yaşadığımız mekanları güzelleştirmek için sunduğu ürünlerini Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan 23 mağazasıyla tüketiciye ulaştıran ve sınırsız alışveriş keyfi yaşatan Koçtaş mağazalarında dekorasyondan bahçe mobilyalarına, el aletlerinden banyo ve mutfak ürünlerine kadar farklı ihtiyaçlarınızı karşılarken, çekiliş kampanyasına da katılarak muhteşem ödüllerden birini kazanma şansını da yakalayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT