Kom`la Plajlarda Brigitte Bardot Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Kom`la Plajlarda Brigitte Bardot Şıklığı

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 23 Mayıs 2007 Çarşamba

Firma: Kom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 23, 2007

KOM’LA PLAJLARDA BRIGITTE BARDOT ŞIKLIĞI

Kom Mayo’nun 2007 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Brigitte Bardot bikinileri plajlarda göz kamaştırıyor. Kom kadınları bu yaz, Brigitte Bardot’un tüm seksiliğini, cazibesini ve masum güzelliğini üzerlerinde taşıyacak.

60’ların ünlü yıldızın “Ve Tanrı Kadını Yarattı” adlı filmde giydiği bikinisinden esinlenerek bugünün çizgilerine uyarlanan Brigitte Bardot bikinisi, siyah-beyaz, ekose kumaştan hazırlandı ve sevimli dantellerle süslendi. Danteller sayesinde bir anda masum ve çekici bir havaya bürünen Brigitte Bardot modeli, üçgen ve straplesten olmak üzere iki ayrı üst seçeneği sunuyor. Ayrıca bikini altı modellerinden yanlardan bağcıklı ince alt alternatifi de bulunuyor.

İç çamaşırı ve mayo sektörünün devi Kom, 2007 yazında Türk ve dünya plajlarına armağan ettiği yeni desenlerle gözalıcı şıklıklar yaratmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT