Kom`un Sıradışı Çamaşırı: Victoria Serisi

Alışveriş Alışveriş Kom`un Sıradışı Çamaşırı: Victoria Serisi

Tarihler: 06 Mart 2006 Pazartesi ~ 10 Mart 2006 Cuma

Firma: Kom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2006 ~ Mar 10, 2006
KOM’UN SIRADIŞI ÇAMAŞIRI : VICTORIA SERİSİ

Kom İç Giyim klasik tarzın dışına çıkmak isteyen kadınlar için sıradışı çamaşırlar hazırladı. Çarpıcı bir stili olan bu modellere, “Victoria” grubu adı verildi. Victoria’lar seksiliği ve dişiliği bir arada sunuyor.

Tek renk iç çamaşırı takımlarından uzaklaşmak, daha renkli, daha heyecan verici kombinasyonlara kavuşmak isteyen hanımlar için Victoria grubu iki renkli olarak hazırlandı. Siyah ve fuşyanın birlikte kullanıldığı Victoria’ların esin kaynağı akşam sefası çiçekleri. Yaz akşamüstlerinin baygın kokulu akşam sefalarının rengi olan fuşya, Kom’un tasarımcılarının elinde siyahla bir araya gelerek romantik ve kışkırtıcı bir çağrışım yaratıyor.

Victoria’larda, siyah liycralı tül üzerine fuşya rengi çapraz süs dikişleri yer alıyor. Sütyenlerin askıları da iki renkte hazırlanmış. Victoria’lar gecelik, sütyen ve külot takımdan oluşuyor. İkili takımları daha cazibeli, daha çekici kılmak için üçüncü bir parçayla, kombinezonla tamamlayan Kom tasarımcıları, üç parçadan oluşan takımların iki renkli üretildiğinde daha çok beğenildiğini belirtiyorlar. Bu yüzden, Victoria’ların sütyen ve geceliğin göğüs kısmındaki fuşya rengi çapraz iplere özel bir önem veriliyor.

Fiyat Bilgisi: Babydoll: 35.00 YTL, String: 12.50 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT