Komun Mayokini ve Bikinileri Plajların Kraliçesi Oldu

Alışveriş Alışveriş Komun Mayokini ve Bikinileri Plajların Kraliçesi Oldu

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Kom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
KOM’UN MAYOKİNİ VE BİKİNİLERİ PLAJLARIN KRALİÇESİ OLDU
Yaz mevsimine şimdiden damgasını vuran mayokinilerin birbirinden ilginç modellerini Kom Mayo’nun 2006 kreasyonunda bulmak mümkün. Kom Mayo, çarpıcı mayokinileri ve seksi bikinileri ile 2006 yazının tahtına oturdu.

Tropik hayvanlardan bitki desenlerine uzanan bir dizi mayokini modelini yaz için hazırlayan Kom, şimdi de üzeri yazılı mayokinileri piyasaya sürüyor.
Özellikle mayolarda yer alan kelimelerin, kişinin iç dünyasını yansıttığını belirten Kom yetkilileri, bu yüzden Kom mayokinilerini giyenlerin, kendilerini bir plaj kraliçesi gibi hissetmelerini hedeflediklerini belirtiyorlar. İngilizce “queen” kelimesinin kraliçe anlamına gelmesinden esinlenerek bu kelimeyi Kom mayokinilerinin göğüs kısmına yerleştiren Kom tasarımcıları, desenin kendine güven anlamına geldiğini ve güven duygusunu kuvvetlendirdiğini belirtiyorlar. Aynı modelin bir de bikinisi bulunuyor.

Kraliçeli Kom mayokinilerindeki “queen” kelimesi, swarovsky kristal taşların, likralı mayo kumaşına sıkıca yapıştırılmasıyla oluşturuluyor. Deniz veya havuz suyunda parlaklığını yitirmeyen taşlar, kraliçe kelimesinin anlamını güçlendirmek için, özellikle siyah kumaş üzerine uygulanıyor, böylece plaj kraliçesinin cazibesi tüm gücüyle ortaya çıkıyor.

Mayokinilerin alt kısmı ise üst bölümün etkisini kuvvetlendirmek için çok sayıda çarpıcı rengin kullanıldığı yaprak ve çiçek desenlerinden oluşuyor.
Bu yaz, Kom mayokinilerini giyen plaj kraliçelerini fark etmemek imkansız olacak.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT