Konforunu Önemseyen Anne Adaylarına

Alışveriş Alışveriş Konforunu Önemseyen Anne Adaylarına

Tarihler: 17 Şubat 2010 Çarşamba ~ 17 Mart 2010 Çarşamba

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2010 ~ Mar 17, 2010
Cellini, anne adaylarının hamilelik sürecini rahat geçirmeleri için özel tasarladığı ayak masaj aleti ile zor geçen hamilelik dönemini rahata kavuşturacak.

Hamilelikte en çok yaşanan sorunlardan olan, ayaklarda ödem şişme ve buna bağlı rahatsızlıklardır. Bu rahatsızlıkların düzenli ayak masajı ile azaldığı biliniyor. Günde 20 dakika yapılan ayak masajı hamilelerde ödeme bağlı gelişen şikayetlerin azalmasını sağlarken stresi alarak hem bebeğin hem de anne adayının rahatlamasını sağlıyor...

Evinizin yeni misafirini heyecanla bekleyerek geçen aylarda, üzerinizde artan ağırlıkları hafifletecek ve ayaklardaki şişme ve ödemi en aza indirecek Cellini ayak masaj aleti, anne adaylarının yanlarından ayırmayı istemeyecekleri en büyük destekçisi olacak. Özel tasarımıyla ayak ve baldır bölgesini rahatlatan Cellini, ayak tabanlarına, ayak bileklerine ve baldırlara masaj yapmak için tasarlanmış özel yapısı ile hamilelik sırasında ayakta oluşan şişlikleri alarak rahat bir hamilelik geçirmenizi sağlıyor. Ayrıca 30 adet hava yastığı ile uygulaması ve elastik hava yastıkları sayesinde profesyonel bir masaj keyfi yaşatıyor. Güçlü masaj sistemi ile ayaklara, bileklere ve baldırlara derinlemesine etki ediyor. Ayak bölgesinde bulunan vibrasyon özelliği ile anne adaylarına maksimum rahatlama sağlıyor. Özel olarak tasarlanan ısıtma sistemi ile ayakları masaj boyunca sıcak tutarak kan dolaşımının hızlanmasına yardımcı oluyor.

Cellini ayak masaj cihazının 3 adet hava yastığı programı ve 3 adet titreşim programı mevcut. Uyguladığı hava yastıkları ve titreşimin senkronize birleşimi ile yenileyici ve rahatlatıcı reflexoloji masajı tamamlanmış oluyor. Ayrıca oturma pozisyonuna göre baldır masaj kısmı geriye doğru 45 derece yatırılabiliyor ya da normal duruş şekli olan, 90 derece olarak ayarlanabiliyor. Cellini Ayak masaj aleti hamilelik döneminde, doğum sonrası ve emzirme sırasında da bebeğiniz ve sizin için bulunmaz bir yardımcı…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT