Konforunu Önemseyen Anne Adaylarına

Alışveriş Alışveriş Konforunu Önemseyen Anne Adaylarına

Tarihler: 09 Kasım 2009 Pazartesi ~ 09 Aralık 2009 Çarşamba

Firma: Dr.Mattress

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2009 ~ Ara 9, 2009
Dr. Mattress, hamilelere özel tasarladığı yastığıyla, anne adaylarını zor geçen hamilelik döneminde rahata kavuşturacak.

Evinizin yeni misafirini heyecanla bekleyerek geçen aylarda, üzerinizde artan ağırlıkları hafifletecek bir yastık serisi sunuyor Dr.Mattress. HappyBaby yastık serisi, gebelik ve emzirme döneminde anne ve anne adaylarının yanlarından ayırmayı istemeyecekleri destekçisi olacak. Özel tasarımıyla tüm vücudu destekleyen ve doğal ürünlerden üretilen HappyBaby serisi, ilerleyen gebelik aylarında ağırlaşan karın bölgenizi ve artan ağırlıkla yorulan omurganızı destekler. Ürünlerinde, sizin ve bebeğinizi sağlığı için antibakteriyel özellik sunan Dr.Mattress, hamilelik döneminde de, doğum sonrası emzirme sırasında da bebeğiniz ve sizin için bulunmaz bir yardımcı…

Kişiye Özel Yatak
Dünyada bir ilki gerçekleştiren Dr. Mattress biyometrik uyku ve yatak sistemleri, kişiye özel yatağı geliştirdi. Her vücut tipine, kiloya, ebata uygun olarak üretilen yataklar, tam sahibine göre… Nasıl bir kişinin vücut ölçüleri ve uyku alışkanlıklarının aynısı bir başkasında yoksa sizin için üretilecek bu yatağın da bir eşi dünyada yok. Üstelik kişiye özel yatak yalnızca tek kişilik olarak değil; evli çiftler için de çift kişilik olarak hazırlanabiliyor. Bunun için çiftlerin ikisinin de ölçüleri ayrı ayrı alınıp, bir yatakta birleştiriliyor. 62 saat süren el işçiliği sonrası en geç 2 hafta içinde yatağınızı teslim aldıktan sonra size sadece size özel bu yatakta tatlı rüyalara dalmak kalıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT