Korkmazlar Nero Blade Bıçak Seti

Alışveriş Alışveriş Korkmazlar Nero Blade Bıçak Seti

Tarihler: 18 Ocak 2011 Salı ~ 18 Şubat 2011 Cuma

Firma: Korkmazlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2011 ~ Şub 18, 2011

38 yıldır mutfaklarınızın “Lezzet Uzmanı” Korkmaz, şık tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatınızı kolaylaştıracak yepyeni Nero Blade Bıçak Seti’ni üretti.

Korkmaz, pişirme gereçlerinden sonra yeni ürettiği sofra ürünleriyle de mutfaklarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Korkmaz özel alaşımlı paslanmaz çelikten üretilen Nero Blade Bıçak Setini piyasaya sundu.

Nero Blade Bıçak Seti, bıçak şekillerini sap üzerinde göstererek, kullanıcılarına rahat ve hızlı bıçak seçimi imkanı sağlıyor. Aynı zamanda bilenebilen Nero Blade Bıçak Seti uzun ömürlü kullanım özelliğine de sahip.

Korkmaz A500 Nero Blade Bıçak Seti’nin satış fiyatı 79 TL’dir.

Korkmaz ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.korkmaz.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0800 261 33 27 numaralı telefonu ücretsiz arayabilirsiniz

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT