Krizde Bostanlar Coştu!

Alışveriş Alışveriş Krizde Bostanlar Coştu!

Tarihler: 06 Nisan 2009 Pazartesi ~ 09 Nisan 2009 Perşembe

Firma: Botanika

Telefon: 0 (216) 517 77 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2009 ~ Nis 9, 2009
Dünyayı saran ekonomik kriz doğaya yöneltti...
KRİZDE BOSTANLAR COŞTU!

2008’in sonlarına doğru kendini hissettirmeye başlayan ekonomik kriz, hobi bahçeciliğinde çığır açtı. Pencere Önü Bostanları ile zenginleşen bu kültüre siz de ortak olun.

Son zamanların en güzel buluşlarından Botanika’nın Pencere Önü Bostanları doğayla haşır neşir olmak için bahçeli eve sahip olmayı bekleyen kitlenin yüzünü güldürdü. Kendi balkonunu, terasını ya da küçük bahçesini cennete çeviren yaratıcı apartman sakinleri, ekonomik krizin getirdiği stresi botanikle ilgilenerek atıyor. Hem harcamaları kısmak ve hem de doğal gıdalara yönelmek bu dönemde ertelediklerimizi ayağımıza getiriyor.

Botanika’nın yok satan ürünü “Pencere Önü Bostanları” sağlıklı gıda tüketimini artırırken bahçe sahibi olmadan sizi doğayla buluşturuyor. Bugüne kadar 60 binden fazla satan ürün aileye yeni eklenen çeşitleriyle beraber artmaya devam ediyor. Marketlere yeni giren nane, kekik, kıvırcık salata ve kerevizle beraber 14 ürüne ulaşan Pencere Önü Bostanları doğal lezzetleri zenginleştiriyor. Botanika, doğaseverleri Pencere Önü Bostanlarının sırrını keşfetmeye davet ediyor.

Satışa sunulduğu andan itibaren bitki severlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan ve evde sebze yetiştirmenin doyumsuz keyfini yaşatan Pencere Önü Bostanları taze soğan, sarımsak, maydonoz, fesleğen, tere, dereotu, roka, turp, hindiba, semizotu, kedi çimi ve buğday çimi ürünleriyle alternatif seçenekler sunuyor.

Global krizle birlikte değişen alışkanlıkları değerlendiren Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “İnsanlar kriz dönemlerinde kendilerini farklı hobilere yönlendiriyor. Bu uğraşların başında hobi bahçeciliği ve evde çiçek yetiştirmek geliyor. Kent insanını doğayla bütünleştirmek için piyasaya sürdüğümüz Pencere Önü Bostanları da bu talebi en doğru şekilde karşılıyor.”

Botanika tarafından üretilen Pencere Önü Bostanları 13.50 TL’den Metro market ile Bauhaus, Praktiker, Tekzen, Koçtaş gibi yapı marketlerinde satışa sunulmaktadır. Botanika hakkında bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT