Küçük Dostlarınıza Özel Sarımsak Mucizesi

Alışveriş Alışveriş Küçük Dostlarınıza Özel Sarımsak Mucizesi

Tarihler: 10 Şubat 2010 Çarşamba ~ 10 Şubat 2010 Çarşamba

Firma: Beaphar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2010 ~ Şub 10, 2010
Doğal antibiyotik olarak bilinen sarımsak kedi ve köpekleriniz için de faydalı. Onlar için özel olarak üretilen Beaphar Brewers Yeast Sarımsaklı Tablet ile küçük dostlarınızın cildine ve tüylerine sağlık kazandırmak mümkün.

Hollanda merkezli ve pet sektörünün en büyük ilaç ve ek besin üreticisi Beaphar tarafından geliştirilen Brewers Yeast Sarımsaklı Tablet, küçük dostlarınızın tüylerini ve cilt sağlığını koruyor. Kedi ve köpekleriniz için özel olarak formüle edilen Beaphar Brewers Yeast Sarımsaklı Tablet, doğal bir besin takviyesi olarak tüy gelişiminde ve cilt sağlığında gerekli olan tüm vitamin ve mineralleri içeriyor. Doğal antibiyotik olarak bilinen sarımsağı ihtiva eden tabletler aynı zamanda doğal sakinleştirici özelliğini de taşıyor.

6 haftadan büyük evcil hayvanlar tarafından önerilen ve veterinerler tarafından onaylı Beaphar Brewers Yeast Sarımsaklı Tabletleri Tropikal AŞ tarafından ithal ediliyor. Vveteriner ve petshoplarda satışa sunulan ürünün tavsiye edilen fiyatı ise ... TL.

Dünyada evcil hayvan ürünleri konusunda lider konumda bulunan birçok firmanın temsilciliğini yürüterek evcil hayvanlara yönelik yenililikleri Türkiye’yle buluşturmaya devam eden Tropikal’in internet sitesi www.tropikalpet.com.tr ‘i ziyaret ederek firmanın diğer ürünleri hakkında bilgi edinebilir ve evcil hayvanlarınızla ilgili merak ettiğiniz konuların cevaplarını bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT