Kullanılmış Giysileriniz Ariel ile Temizlenip İhtiyacı Olanlara Dağıtılıyor!

Alışveriş Alışveriş Kullanılmış Giysileriniz Ariel ile Temizlenip İhtiyacı Olanlara Dağıtılıyor!

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Ariel & Tansaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007

KULLANMADIĞINIZ GİYSİLERİNİZ, TANSAŞ’TA ARİEL TEMİZLİĞİNDEN GEÇEREK İHTİYACI OLANLARA ULAŞIYOR!

Mükemmel ve lekesiz temizliğin öncüsü Ariel ile perakende sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Tansaş, ÇATOM’un da (Çok Amaçlı Toplum Merkezleri)* desteğini alarak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 30 Haziran - 22 Ağustos tarihleri arasında Tansaş mağazalarındaki kutularda hafta sonları toplanacak kullanılmış giysiler, Ariel’in mükemmel temizliğinden geçerek Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde ihtiyacı olanlara dağıtılacak.

Çamaşırda mükemmel ve lekesiz temizliği sunan Ariel ve perakende sektörünün devlerinden Tansaş’ın işbirliğiyle yürütülen bağış kampanyası 30 Haziran’da başladı ve 22 Ağustos’a kadar devam edecek. Türkiye genelinde 25 ile yayılmış midi ve maxi özellikli 122 Tansaş mağazasında yer alan bağış kutularına hafta sonları bırakılabilecek kullanılmış giysiler, Ariel ile yıkanıp temizlenerek Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne ulaştırılacak. ÇATOM tarafından belirlenecek ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak ürünlerle, binlerce kişi paylaşmanın mutluluğunu yaşayacak.

Tansaş mağazalarına giysilerini getirenler, ihtiyaç sahiplerini mutlu etmenin yanında 2 YTL değerinde Ariel hediye çeki de kazanacaklar. Yapılan her bağış karşılığında kasa görevlilerinden alınacak bu çekler, bir sonraki Ariel alışverişlerinde geçerli olacak ve her Ariel ürünü için bir tane çek kullanılabilecek.

Kullanmadığınız giysilerinizi Tansaş’lara getirerek hem paylaşmanın mutluluğunu yaşayın hem de Ariel’inizi daha ucuza alın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT