Kulübede Dört Mevsim Konforlu Yaşam Aalanı

Alışveriş Alışveriş Kulübede Dört Mevsim Konforlu Yaşam Aalanı

Tarihler: 02 Haziran 2008 Pazartesi ~ 07 Haziran 2008 Cumartesi

Firma: Ferplast Kenny

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2008 ~ Haz 7, 2008
KULÜBEDE DÖRT MEVSİM KONFORLU YAŞAM ALANI
Sadık dostlarınız, Ferplast Kenny köpek kulübeleri ile her mevsimde konforu yaşayabilecek.

Ferplast Kenny kulübeleri ile artık köpeğinizin de kendine özel konforlu bir yaşam alanı olacak. Tropikal tarafından ihtiyaç sahiplerine sunulan Kenny köpek kulübeleri ile sevimli dostunuzun sıcaktan, güneşin zararlı ışınlarından, soğuktan ve yağmurdan korunmasını sağlayabilirsiniz. Her mevsimde ve her türlü hava şartında sadık dostlarınıza mükemmel bir korunak olan Kenny kulübelerinin temizliği de son derece kolaydır.

Bahçede kolay kullanılabilen, yüksek yalıtımlı, su geçirmeyen ve mikrop barındırmayan özel malzemeden üretilen Kenny kulübe, çarpmalara karşı da dayanıklıdır. İç havalandırma sistemi, maksimum düzeyde temiz havayı sağlayarak kulübenin iç yüzeyinin buğulanmasını engeller. Hafif olması ve az yer kaplaması nedeniyle arabanızın bagajına da rahatlıkla yerleştirebileceğiniz Kenny kulübeyi monte ederken de ekstra alete gerek duymazsınız.

Petshoplardan temin edebileceğiniz Ferplast Kenny kulübeleri hakkında daha detaylı bilgi almak için www.tropikalpet.com.tr internet adresini ziyaret edebilir ya da 0216 306 66 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT