Kuru ve Yıpranmış Saçlara Aloe Vera Özlü Yeni Blendax

Alışveriş Alışveriş Kuru ve Yıpranmış Saçlara Aloe Vera Özlü Yeni Blendax

Tarihler: 13 Mart 2006 Pazartesi ~ 20 Mart 2006 Pazartesi

Firma: Blendax

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2006 ~ Mar 20, 2006
Kuru ve Yıpranmış Saçlara Aloe Vera Özlü Yeni BLENDAX

Elektriklenmeden baş döndüren dolgun saçlar yaratan Blendax’tan, şimdi de kuru ve yıpranmış saçlar için nem dengesini sağlayan Aloe Vera Özlü Nem Dengeleyici yeni Blendax...

Saçlarınız çevresel ve mekanik faktörlerin de etkisi ile kuru ve yıpranmış görünebilir. Kuru ve yıpranmış saçlar ise dolgunluğunu kaybeder ve baş edilmesi zor bir hal alır. Baş edilmesi zor saçlar için Blendax dolgunlaştırıcı şampuan ailesini genişletti. Blendax’ın yeni ürünü Aloe Vera Özlü Nem Dengeleyici Şampuan ve Saç Kremi ikisi bir arada, Aloe Vera özü ile zenginleştirilmiş formülüyle saçlarınızı ihtiyacı olan nem dengesine kavuşturur. Ayrıca Aqua Hacim Formülü sayesinde de saçları köklerinden kaldırarak saçlarınızın dolgunlaşmasını sağlar.

Blendax Türkiye ‘de ilk kez, her saç tipine ve ihtiyacına uygun dokuz farklı dolgunlaştırıcı şampuan seçeneği de sunuyor.
Blendax ile Baş Döndüren Dolgun Saçlar, Hem de Elektriklenmeden...
Blendax, Dolgunlaştırıcı Şampuan Serisi ile her saç tipine ve ihtiyacına uygun dokuz farklı dolgunlaştırıcı şampuan seçeneğini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Yeşil Çay ve Limon Esanslı Yağlanmayı Dengeleyici, Tropica, Kepeğe Karşı Etkili, Kuru / Yıpranmış Saçlara, İnce Telli Saçlara, Aloe Vera Özlü Nem Dengeleyici, Canlı Renkler Jojoba Özleriyle, Normal Saçlara şampuan ve 2’si bir arada ürünleriyle Blendax Blendax, içeriğindeki Aqua Hacim Formülü ile saçları köklerinden kaldırarak elektriklenmeden baş döndüren dolgun saçlar yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT