Kurumsal Raporlama Şirketlere Hayat Veriyor

Alışveriş Alışveriş Kurumsal Raporlama Şirketlere Hayat Veriyor

Tarihler: 26 Eylül 2005 Pazartesi ~ 30 Eylül 2005 Cuma

Firma: Veripark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2005 ~ Eyl 30, 2005
Giderek sertleşen piyasa koşullarında kurumsal raporlama yapan şirketler rekabet üstünlüğü elde ediyor.

Kurumsal raporlama şirketlere hayat veriyor
Ülkemiz iş dünyasına VeriPark tarafından sunulan dünyanın en başarılı kurumsal raporlama ve iş zekası yazılımı WebFOCUS, şirketler için mükemmel performansın yolunu açıyor.

İş dünyasında giderek sertleşen rekabet koşulları ve piyasa şartları şirketlerin etkinliklerini devam ettirebilmesini her geçen gün zorlaştırıyor. Verimliliklerini ve kârlılıklarını sürdürmeyi hedefleyen, rekabet üstünlüğünü koruyarak yeni pazarlara nüfuz etmek isteyen kurumlar teknolojinin sunduğu olanaklardan yararlanarak pozisyonlarını kuvvetlendirmeye gayret ediyorlar. Maliyetleri azaltarak iş süreçlerini en optimum şekilde düzenlemeye çalışan firmalar, organizasyonun her bir noktasında oluşan verileri en etkin şekilde kullanmak için kurumsal raporlama çözümlerinden destek alıyorlar.

Tüm dünyada rekabet üstünlüğü ve verimlilik sağlamanın vazgeçilmez unsurları arasında kabul edilmeye başlanan kurumsal raporlama ve iş zekası alanında en yetkin çözüm olarak gösterilen WebFOCUS, ülkemiz iş dünyasına Türkiye’nin yazılım uzmanı VeriPark tarafından sunuluyor. Uluslararası araştırma ve analiz şirketi Gartner’a bağlı Meta Group tarafından dünyanın en iyi kurumsal raporlama ve iş zekası yazılımı (Enterprise Reporting and Dashboard Assessment: Part 2 - Vendor Scoring Summary, 10 Mart 2005) olarak gösterilen WebFOCUS, organizasyonun dört bir yanındaki verileri, birbirlerinden çok farklı formatlarda bulunsalar bile, bir araya getirerek tek bir rapor halinde önünüze koyabiliyor. Üstelik raporunuzun formatını ve içeriğini dilediğiniz biçimde şekillendirebiliyorsunuz.

WebFOCUS’un kurumsal yapılara kolaylıkla entegre edilebilen, küresel bir organizasyonun bile her noktasından bilgi toplayarak bunları basit ve kolay anlaşılabilir raporlar haline getirebilen komple bir çözüm olduğunu belirten VeriPark Genel Müdürü Özkan Erener şunları söyledi: “Kurumsal raporlama, günümüz iş dünyasının en önemli ihtiyaçlarından biri. Artık rakipleri analiz edebilmek kadar kurum içi süreçleri de ayrıntılı olarak izleyebilmek gerekiyor. Bunu başarıyla, hızla ve etkin bir şekilde gerçekleştirebiliyorsanız, iş süreçlerinizi iyileştirebiliyor, maliyetlerinizi azaltabiliyor ve kârlılığınızı artırabiliyorsunuz. WebFOCUS finanstan otomotive, sağlık sektöründen telekoma kadar her ölçekte ve her sektördeki firmalar için mükemmel performansın yolunu açıyor.”

Şirketlerin tüm iş süreçlerine yönelik raporlama imkanları sunan WebFOCUS, ülkemizde özellikle ihtiyaç duyulan tedarik zinciri yönetimi, stok yönetimi ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi alanlarda da benzersiz çözümler içeriyor. WebFOCUS’la hazırlanan ayrıntılı raporlar, tedarikçilerin aktivitelerinin ve kurum içi performansların yakından takip edilebilmesine imkan veriyor ve bu sayede hem maliyet avantajı sağlanıyor hem de etkin satınalma süreçleri oluşturulabiliyor. Elde mevcut bulunan her türlü bilginin değerlendirilmesi sayesinde, stok yönetimi en etkin şekilde gerçekleştirilerek stok maliyetleri en düşük seviyeye çekilebiliyor. WebFOCUS’un sağladığı geniş ve mükemmel vizyon, şirketlerin ürün kalitesinden ödün vermeden üretim süreçlerini en verimli şekilde planlayabilmelerini mümkün kılıyor. Aynı zamanda WebFOCUS’un kusursuz yapısı sayesinde tüm müşteri hareketlerinin izlenerek raporlanabilmesi, hem çok daha etkin sistemler oluşturulabilmesi hem de eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlanabilmesini mümkün kılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT