Kütahya Porselen’den Yeni Yıl Armağanı

Alışveriş Alışveriş Kütahya Porselen’den Yeni Yıl Armağanı

Tarihler: 13 Aralık 2011 Salı ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Kütahya Porselen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2011 ~ Ara 31, 2011

Aralık ayı boyunca 12 kişilik 85 Parça Yemek Takımı alanlara Kütahya Porselen’den düdüklü tencere hediye Sofralarınız için Kütahya Porselen’den yeni yıl armağanı

Modern çizgileriyle detaylarda saklı şıklığın adresi olan Kütahya Porselen, yeni yıl kampanyasıyla sofralara zarafet katıyor. Kütahya Porselen’in yeni yıl kampanyasında sunduğu 12 kişilik 85 Parça Yemek Takımından alanlara 229 TL değerinde düdüklü tencere hediye ediliyor. Aralık ayı boyunca geçerli olan kampanya dahilindeki alışverişinize 10 taksit imkanı da sunuluyor.

Zengin koleksiyonu ve yenilikçi yaklaşımıyla zarif ürünler tasarlayan Kütahya Porselen, avantajlı bir yeni yıl kampanyası hazırladı. Aralık ayı süresince devam edecek kampanya boyunca, Kütahya Porselen’in kampanya dahilindeki 12 kişilik 85 Parça Yemek Takımından alanlara 229 TL değerinde düdüklü tencere hediye ediliyor. Gerçek porselenin inceliğini yansıtan Kütahya Porselen yemek takımı 85 parçadan oluşuyor ve sadece bu kampanyaya özel olarak 580 TL’den satışa sunuluyor. Kütahya Porselen’in yenil yıl kampanyasının sunduğu avantajlar arasında 10 taksit imkanı da yer alıyor.

Yeni yılda dostlarınıza ve ailenize büyüleyici sofralar hazırlamak için Kütahya Porselen’in yeni yıl kampanyası göz alıcı bir seçenek olarak öne çıkıyor. Siz de Kütahya Porselen mağazalarını, Kütahya Porselen ürünlerinin yer aldığı Türkiye’nin dört bir yanındaki Corner Collection mağazalarını ve www.porselensepeti.com’u ziyaret ederek sofralarınıza şıklık ve güzellik katabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT