Lacoste Eyewear İle Gözleriniz Renklensin

Alışveriş Alışveriş Lacoste Eyewear İle Gözleriniz Renklensin

Tarihler: 07 Temmuz 2010 Çarşamba ~ 07 Ağustos 2010 Cumartesi

Firma: Lacoste

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2010 ~ Ağu 7, 2010

LACOSTE EYEWEAR İLE GÖZLERİNİZ RENKLENSİN

Lacoste‘nin 2010 İlkbahar-Yaz güneş gözlük koleksiyonunda yer alan rengarenk gözlük modelleri ile gözler hep üzerinizde olacak...

Fransız tutkusunu güneş gözlüğü koleksiyonuna yansıtarak sıra dışı ve feminen modeller sunan Lacoste Eyewear, kadınların güneş gözlüğü tercihleri için ideal seçim olmaya devam ediyor. Birbirinden sportif ve şık modelleri ile bir çok kişinin vazgeçilmez markası olan Lacoste, yeni sezon gözlük koleksiyonu ile farklılık yaratmaya devam ediyor. Gözü tamamen saran çerçevesi ve kalın sapları ile farklı bir hava estiren modeller yüzde etkin bir görüntü sağlıyor.

Lacoste 12651 modeli lamine şeritleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Çerçeveler karışık renklerle olup sizlere rengarenk bir dünya sunuyor. Tinos modeli yuvarlak şekilli olup saplarının iç kısmındaki metal Lacoste logosu sizlere farklı bir tasarım sunuyor.

Modayı ön plana çıkararak kullanıcılarının isteklerine cevap veren Lacoste gözlükleri, yüzleri yeniden forma sokarak hayatın her anı için modern bir görünüm yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT