Lansinoh Folic Acid ile Sağlıklı Anneler, Sağlıklı Bebekler

Alışveriş Alışveriş Lansinoh Folic Acid ile Sağlıklı Anneler, Sağlıklı Bebekler

Tarihler: 04 Mayıs 2012 Cuma ~ 04 Temmuz 2012 Çarşamba

Firma: Lansinoh

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2012 ~ Tem 4, 2012

Lansinoh, geliştirdiği Folic Acid ile anneleri hamilelik öncesinden itibaren koruma altına alıyor. B ve C vitamini ile zenginleştirilen ve yavaş salınımlı tabletler ile sunulan Lansinoh Folic Acid, hamilelik öncesi ve hamileliğin ilk üç ayında artan folik asit ihtiyacını karşılayarak, fetüste oluşabilecek nöral tüp defektini engellemeye yardımcı oluyor.

Dünya Sağlık Örgütü hamilelik öncesi 2 aylık dönemde ve hamileliğin ilk 3 ayında bebekte nöral tüp defekti adı verilen hastalığı önlemek için mutlaka folik asit kullanımını önermektedir.

Folik asit suda çözünürek vücuttan çok çabuk atılan bir madde olduğu için yavaş salınımlı tabletlerin kullanımı önemlidir. Folik asit ve B ve C vitaminlerinin varlığında daha etkin çalışır. Bu nedenle Lansinoh Folic Acid B ve C vitaminleri ile zenginleştirilmiş ve yavaş salınımlı tabletlerden oluşmuştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT