Laura Baresse ile Spor Zamanı

Alışveriş Alışveriş Laura Baresse ile Spor Zamanı

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Laura Baresse

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Laura Baresse spor yapan her yaştan kadın için özel bir koleksiyon hazırladı. Laura Baresse Fitness Grubu arasında yer alan Action, Energy ve Play ürünleri hareket esnasında vücudu tam olarak sararak rahatsızlık hissini tamamen ortadan kaldırıyor. Hafif kumaşlar kullanılarak tasarlanan ürünler spor yaparken rahatlığın ve estetiğin yeni adresi oldu.

İç giyim sektörünün yenilikçi markası Laura Baresse yaz aylarında spor yaparak forma girmek isteyenlere özel bir koleksiyon oluşturdu. Fitness grubunda yer alan ürünler özel ve hafif kumaşlar kullanılarak tasarlandı. Vücudu tamamen sararak rahat kullanım olanağı sunan ürünler spor yapan kadınların tüm beklentileri düşünülerek oluşturuldu.

Ürünler pilates, yürüyüş, aerobik yapanların yanı sıra basketbol, tenis, aletli jimnastik gibi aktif spor yapanlar düşünülerek hazırlandı.

Pamuklu kumaşların tercih edildiği koleksiyonda meme yapısı büyük olan kadınlar için ayrıca Laura Baresse Energy adında yeni bir ürün grubu oluşturuldu. Satış fiyatı 25 YTL ile 40 YTL arasında değişen Laura Baresse Fitness Grubu ürünlerini www.laurabaresse.com web sitesinde, Laura Baresse Shoplar’da ve tüm seçkin iç giyim mağazalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT