Lavazza`dan Sıra Dışı Bir Lezzet:Tandem

Alışveriş Alışveriş Lavazza`dan Sıra Dışı Bir Lezzet:Tandem

Tarihler: 04 Kasım 2009 Çarşamba ~ 04 Aralık 2009 Cuma

Firma: Lavazza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2009 ~ Ara 4, 2009

Dünyanın lider kahve markalarından Lavazza, Tandem’le kahve severlere sıra dışı bir lezzet sunuyor. Lavazza AR-GE departmanı tarafından tasarlanan ve patenti alınan çift bölmeli özel bir bardakta tüketicilerin beğenisine sunulan Tandem, Lavazza’ya özel çikolata, vanilya, fındık ve latte olmak üzere dört ayrı krema ile servis ediliyor.

Tandem’e özel çift bölmeli bardağın bir tarafına espresso veya cappuccino diğer tarafına ise çikolata, vanilya, fındık ya da latte kremasından biri konuluyor. Böylece tüketiciler espresso ve cappuccinonun tadını çıkarırken, nefis kremalarla kahve keyfine keyif katabiliyor.

Lavazza’ya özel bu ürün, Lavazza Best Coffee Shop’lar, House Cafe’ler, 29 Group (Ulus, Les Ottomans, Çubuklu), Zanzibar, Kırıntı, S Cafe, Banyan, Hayal Kahvesi, Develi, Lacivert, Oba, Yakamoz gibi ünlü restoran ve kafelerin yanı sıra Lavazza logosu olan tüm kafelerde bulunuyor. Tandem ayrıca Hillside, Joy, Sungate, Cornelia, Lykia World, Polat Renaissance, Sürmeli Oteli, Point Hotel, Nippon Hotel gibi önemli otellerin kahve menüsünde de tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT