Lavazza’dan ´Kahvesiz Çalışamamam!´ Diyenler İçin Ofis Paketi

Alışveriş Alışveriş Lavazza’dan ´Kahvesiz Çalışamamam!´ Diyenler İçin Ofis Paketi

Tarihler: 09 Kasım 2010 Salı ~ 09 Ocak 2011 Pazar

Firma: Lavazza

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2010 ~ Oca 9, 2011

Lavazza, çalışanların yoğun iş gününe bir fincan keyif katmak için Ofis Paketi hazırladı. Gerçek kahve tadı ve kalitesini ofislere taşıyan paket, yeni yıla özel 499 TL’lik fiyatıyla sunuluyor.

İş yerinde birkaç dakikalık da olsa kahve molası vermek, stresi azaltıp, iş verimliliğini artırıyor. Kahve içmeden güne başlayamayan, toplantı trafiği arasında bir soluk almak ya da yaratım sürecini keyifli hale getirmek isteyen çalışanlar için “Lavazza Ofis Paketi” eşsiz bir yılbaşı hediyesi olacak.

Lavazza, gerçek kahve tadı ve kalitesini ofislere taşıyor ve kahve tutkunları bir barista kadar mükemmel kahveler yapıyor. İş yerinde kolayca hazırlayacağınız kahvenin damakta bıraktığı enfes tat, enerji depolayıp işlerinize daha kolay odaklanmanızı ve tüm gün boyunca kendinizi daha mutlu hissetmenizi sağlayacak.

Siz de sevdikleriniz çalışırken kahve keyfinden mahrum kalmasın istiyorsanız, 499 TL’lik özel fiyatıyla sunulan Lavazza Ofis Paketi”ni hediye edebilirsiniz. Paket, peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla kahveseverlere sunuluyor.

Ofis Paketi; Delonghi Kahve Makinesi, Classic Filtre Kahve (10 kg), Saklama Kabı (1 adet), Kahve Ölçeği (1 adet), Mug Fincan (2 adet), Karton Bardak (20 bardak), Karıştırıcı (100 adet) ve Şeker (100 adet) içeriyor.

İleri teknoloji, büyük bir titizlik ve tutkuyla üretilmiş kahve çekirdeklerinin yoğun lezzeti ve aroması ile hazırlanan Lavazza kahveleri, her an her yerde sizinle…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT