Lazzoni`den İtalyan Yemek Odası

Alışveriş Alışveriş Lazzoni`den İtalyan Yemek Odası

Tarihler: 12 Nisan 2011 Salı ~ 12 Mayıs 2011 Perşembe

Firma: Lazzoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2011 ~ May 12, 2011

Dünya çapında tanınmış İtalyan tasarımcı Giuseppe Nicoletti, Lazzoni markası için hazırladığı Napoli Koleksiyonu’nda yer verdiği yemek odasında İtalyan imzasının farkını ortaya koyuyor. Tasarımcı; maple rengi ahşap, deri ve lake üzerine çalıştığı bu yemek odasında, yumuşak tonlar ile modern çizgileri buluşturuyor.

Salondaki renk kombinasyonlarını, kullanıcıya bırakan Nicoletti, tasarım sürecinde, yemek odasını tüm fazlalıklardan arındırdığını söylüyor. “Dekorasyonda kontrast ve çarpıcı renklerin kullanımını aksesuarlarda tercih etmek, her zaman daha iyi sonuç verir” diyen tasarımcı, özellikle sakin bir kurguya odaklanıyor.

Tasarımcı, bu çalışmasında; maple rengi yemek masası, altı adet kapitoneli deri sandalyesi, sıra dışı konsolu ile sade ve bir o kadar da kullanışlı yemek odası oluşturuyor. Sıra dışı bir tasarıma sahip, sürgü kapaklı konsol, yemek odalarındaki ihtiyaçlarınıza akılcı ve estetik çözümler sunuyor.

Napoli Koleksiyonu’nu hazırlarken özellikle huzur temasını vurgulayan Nicoletti, bu yemek odasında da özellikle duru renklere yer veriyor. Tasarımcı, “Ahşapta maple’ı seviyorum; çünkü tasarımcıya müthiş bir özgürlük sunuyor. Baskın bir renk değil, detayları ön plana çıkarmanız için güzel bir zemin sağlıyor.” diyor. Nicoletti, tasarım sürecindeki bu özgürlüğü, kullanıcılara da yansıtıyor. Maple, tüm renklere kolaylıkla uyum sağladığı için, bu yemek odası ile birlikte dilediğiniz oturma grubu, halı ve perdeyi kullanabiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT