LC Waikiki ile Şehir Masalı Gerçek Oluyor!

Alışveriş Alışveriş LC Waikiki ile Şehir Masalı Gerçek Oluyor!

Tarihler: 18 Ağustos 2011 Perşembe ~ 18 Eylül 2011 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 18, 2011 ~ Eyl 18, 2011

Gökdelenlerin ve plazaların arasında akan şehir, LC WAIKIKI 2011 Sonbahar koleksiyonuna ilham veriyor. Dinamik ve hızlı şehir hayatı LC WAIKIKI tasarımlarıyla bütünleşerek modern bir masala dönüşüyor.

Özgün baskılar, rengarenk materyaller ve yenilikçi bakış açısıyla LC WAIKIKI 2011 Sonbahar koleksiyonu, sizi şehrin dinamizmine ayak uydurmaya davet ediyor. Klasik parçaların da eşlik ettiği yeni sezonda, neşeli ritim dolu günler kapımızı çalmaya hazır. İster iş hayatına uygun şık, isterse hafta sonu günlük yaşama yönelik rahat seçenekleriyle LC WAIKIKI’nin Sonbahar koleksiyonu, kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi olacak.

Özgün, Özgürlüğüne Düşkün ve Romantik Dokunuşlar…

Metropol hayatına dinamizm katan koleksiyon içeriği, aynı zamanda 70’li yıllardan da esinlenerek tasarlandı. Özgün, özgürlüğüne düşkün ve romantik dokunuşları barındıran koleksiyon, hem erkek hem de kadın tasarımlarıyla geçmişi günümüzle buluşturuyor. Art deco stilinden ilham alan tasarımlar bohem ruhunu gardıroplara taşıyor.

Yer yer 70’ler ile birlikte kadın koleksiyonunda vintage etkileri göze çarpıyor. 50’li ve 60’lı yıllardan esinlenen temalarda punatiye ve fiyonk detayları dikkat çekiyor. Hitchcock kadınlarından ilham alarak tasarlanan Premium temasında ise şıklığından ödün vermeyen kadınlara zarif ve feminen seçeneklerle şımartıyor. Erkek koleksiyonlarında ise metropol erkeği dile geliyor ve stilini şehir ritmine uyarlıyor. LC WAIKIKI kadını ve erkeği yeni koleksiyonda iş hayatına uygun şık seçenekleri bulurken hafta sonu rahatlığından da ödün vermiyor.

Leopar deseni, retro çizgiler, puantiye ve fiyonkların göze çarptığı LC WAIKIKI kadın koleksiyonunda bu sonbahar uzun elbiseler, midi etek-ceket takımlar, uzun etekler, İspanyol paça jeanler ile kombinlenebilen deri ceketler, trençkot ile şıklık yaratan desenli mini elbiseler favoriniz olacak. Koleksiyonda yer alan Premium temasında ise kadınsılığı ön plana çıkaran fiyonk ve inci detaylı, dar kesimli, elbiseler, kalem etekler, diz altı uzun volanlı etekler, ince dokulu hırka ve trikolar bulunuyor.

Erkeklerde yaka detayının ön planda olduğu koleksiyonda, her bedene uygun farklı renklerdeki chino pantolonlar, renkli yumuşacık kazaklar, farklı kesim ve desenlerde gömleklerle ile şıklık ve rahatlık bir arada bulunuyor. Premium temasında yer alan özel kesimli gömlekler, dar fit ve farklı renklerdeki trikolar, yine dar kesimli pantolonlar, şık ve iddialı olmak isteyen erkeklere ideal seçenekler sunuyor.

Şaşırtan Renkler…

Siyahı bir kenara bırakın. Sonbahara inat, LC WAIKIKI koleksiyonu ile alıştığınız koyu renklerin yerine gökkuşağı paletinden kendinize uygun renkleri seçin. Erkek koleksiyonuna hakim olan haki, kızıl ve yanık oranj tonları, koyu yeşil, bej, kum tonları, indigo, okyanus mavisi ve pembe renklerinden biri sizin için! Kadınlar ise yeni sezonda biraz daha cesur davranarak özellikle aksesuarlarda kırmızı, pembe ve yeşil tonlarıyla sarmalanıyor.

Aksesuarım Olmadan Asla...

LC WAIKIKI Sonbahar koleksiyonunda, şehir yaşamına ayak uyduran şıklık ve rahatlık aksesuarlarla tamamlanıyor. Koleksiyondaki aksesuarlar da konforu şıklıkla buluşturan stilinize uyum sağlıyor.

Kadında gündelik kullanıma uygun kürklü botlar, mücevher renklerinde süet topuklu ayakkabılar, kürk detaylı çantalar, renkli mini çantalar, renkli keçe şapkalar, dantel detaylı şallar, kullanışlı lap top kılıfları kadın koleksiyonunun öne çıkan parçaları arasında yer alırken, erkek koleksiyonunda, marin temalı deri ayakkabılar, rugan spor ayakkabılar, renkli şallar, lap top çantaları, IPAD kılıfları, eskitilmiş deri jean kemerleri, kulaklıklı şapkalar, deri cüzdanlar ve spor çantalarıyla dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT