LC Waikiki İle Sımsıcak Bir Kış Yolculuğu!

Alışveriş Alışveriş LC Waikiki İle Sımsıcak Bir Kış Yolculuğu!

Tarihler: 02 Ocak 2012 Pazartesi ~ 02 Mart 2012 Cuma

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2012 ~ Mar 2, 2012

LC Waikiki Kış Koleksiyonu, kışın bembeyaz büyüsüne doğru yapılan yolculukta şıklığınızı sımsıcak dokunuşlarla tamamlıyor. Hızlı şehir hayatı, LC Waikiki tasarımlarıyla bütünleşerek kadın ve erkeklerin vazgeçilmezi oluyor.

Kürk detaylar, örme kazaklar, sıcak tutan hırkalar, şık kabanlar ve aksesuarlar LC Waikiki mağazalarında sizleri bekliyor.

LC Waikiki, kadın erkek kış koleksiyonuyla renkli ama bir o kadar da şık ve zarif dünyanın kapılarını aralıyor. 70’li yıllara duyduğumuz tutku LC Waikiki kadın kış koleksiyonu “Heritage” teması ile devam ediyor. Kürk detaylı kabanlar, suni deri trençkotlar, payetli bluzlar, pudra renklerinde sımsıcak tutan hırkalar, İspanyol paça pantolonlar, uzun etek ve balıkçı yaka kazaklar özel ürünler arasında yerini alıyor. LC Waikiki kadınları için özenle hazırlanan “Great Outdoors” teması uzun etekler, kürk detaylı mont ve kabanlar, örgü kazaklar, kışlık ve kürk detaylı botlar, uzun çizmeler, yün atkı ve eldivenler ile bir kış hikâyesini anlatıyor.

LC Waikiki kış erkek koleksiyonunda şehirli erkeklerin giyim ihtiyacına yönelik hazırlanan “Urban Weekend” teması yaka detaylı, koyu renk ya da beyaz zeminli çizgili ve küçük ekoseli gömlekler, polo yaka örmeler, dokuma yakalar, ince çizgili trikolar klasik bir çizgiden uzaklaşmadan farklı seçenekler sunuyor.

Rahatlık ve Şıklık Bir Arada…

Sizi bir zaman tünelinde seyahate çıkarmaya hazırlanan “Historical” teması, dore renkli bluzlar, dantel elbise ve gömlekler, çiçek desenli elbise ve tunikler, bordo, koyu mavi, siyah ve pastel pembe renkleriyle adeta dansa davet ediyor. Feminen çizgilerini ağırlıkta olduğu “Retro Prim” teması ise siyah, gri, petrol yeşili, karamel tonların ihtişamıyla kabarık ve pilili eteklerde, leopar desenli hırka ve bluzlarda, bol kesimli paltolarda, düz ve temiz kesimli elbiselerde hayat buluyor. Aksesuarlar seçiminde ise cesur ve ne istediğini bilen kadınlara özle bir koleksiyon dikkat çekiyor. Kırmızı süet stiletto’lar, dantel görünümlü ayakkabılar, tül detaylı burnu açık şık stiletto’lar, kırmızı ve siyah mini çantalar ihtişamıyla büyülüyor…

LC Waikiki erkeği bu kışta rahat giyim ayrıcalığını yaşıyor. Doğada haftasonu aktivitelerinden esinlenerek hazırlanan “Winter Safari” teması LC Waikiki erkeklerinin tarzını belirliyor. Ekose gömlekler, rahat kesimli pantolonlar, ekose kumaş detaylı örmeler ve trikolar, şal yaka kazak ve hırkalar, bol cepli rahat kesimli pantolonlar doğada da sizi yalnız bırakmıyor üstelik kışın soğuğundan koruyor. LC Waikiki koleksiyonları, adeta doğanın tüm coşkusunu şehre taşıyor...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT