LC Waikiki, markasının satıldığına dair asılsız iddayı yayan ve dağıtanlar hakkında yasal işlem başlattı

Alışveriş Alışveriş LC Waikiki, markasının satıldığına dair asılsız iddayı yayan ve dağıtanlar hakkında yasal işlem başlattı

Tarihler: 01 Kasım 2007 Perşembe ~ 04 Kasım 2007 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2007 ~ Kas 4, 2007
"LC Waikiki, markasının satıldığına dair asılsız iddayı yayan ve dağıtanlar hakkında yasal işlem başlattı!"

Değerli Müşterimiz,
Son dönemlerde grubumuzun, ülkemiz kalkınması için yapmış olduğu yatırımları ve halkımızın LC Waikiki markasına gösterdiği yakın ilgiyi gölgelemek isteyen bazı kişi veya kurumlar tarafından, markamızın belirli gruplara satıldığına dair yazılmış bir takım e-postaların dolaştığı bilgisini aldık.

Şirketimizin ortaklık yapısında herhangi bir değişiklik olmayıp, sözkonusu iddia, tamamen asılsız ve ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan provokatif bir faaliyet olarak değerlendirilmektedir. Bu asılsız iddia ile ilgili adli mercilere gerekli müracaatlar yapılmış olup, idari tahkikat başlatılmıştır.

Şirketimizin ortaklık yapısıyla ile ilgili bilgilere, http://www.lcwaikiki.com/index.php/tr/kurumsal/p/ortaklik linkini kullanarak ulaşabilirsiniz. Şirketimiz yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bilgilere ise İstanbul Ticaret Odası internet sayfalarından (www.ito.org.tr) 280213 sicil numaralı firmamız bilgileri görüntülenerek ulaşılabilmektedir.

Duyarlı halkımızın hassasiyeti sayesinde, bu provokatif faaliyetin amacına ulaşamayacağından eminiz. Bu açıklamamızın, asılsız iddianın yeraldığı e-postanın tarafınıza ulaşması durumunda, ilgili kanallara iletilmesi konusunda desteğinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla,
Tema Holding

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT