LCN`den Çatlak Deri Balsamı

Alışveriş Alışveriş LCN`den Çatlak Deri Balsamı

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
Ayaklarınız hiç olmadığı kadar yumuşak ve bakımlı
LCN`den Çatlak Deri Balsamı

Papatyadan gelen bakım
LCN`den Çatlak Deri Balsamı

Kış aylarında yeteri kadar önemsemediğimiz ayaklarımızı yaza hazırlamak artık çok kolay. Bütün gün ayakkabı ve çorapların içine hapsolan ayaklarımızı nemlendirmek onlara tam anlamıyla bakım yapmak LCN ile mümkün.

Dünyanın birçok ülkesinde tercih edilen ünlü Alman markası LCN`den yeni ve sağlık dolu bir ürün daha… Çatlak Deri Balsamı... E, F vitamini ve bisabolol içeren balsam, çok kuru ve çatlak ayak derileri için birebir. LCN balsamı düzenli kullanıldığında cildi onarır. Unutmayın ki kışın yapılan düzenli bakım yazın ayaklarımızla daha az sorun yaşamamızı sağlar. Ürünün fiyatı: 30,00 TL.

Papatyanın orta kısmında bulunan sarımsı bölgeden elde edilen Bisabolol cildin iyileşmesini hızlandırmasıyla biliniyor. Yüzyıllardır tıbbi uygulamalarda kullanılan papatya özü yani bisabolol anti-bakteriyel ve anti-mikotik özelliği vardır.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT