LCN Elmas Gücü

Tarihler: 18 Ocak 2011 Salı ~ 18 Şubat 2011 Cuma

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2011 ~ Şub 18, 2011
Güç Tırnaklarımda!

Tırnaklarınız hiç bu kadar dayanıklı olmadı.

Ünlü Alman markası LCN’nin yeni ürünü "Elmas Gücü" ile tırnaklarınız şimdi çok daha güçlü… Bileşimindeki elmas partikülleriyle tırnağınızı güçlendiren çok özel bir baz olan "Elmas Gücü"nün fiyatı sadece 37,00 TL.

Uçuk pembe ve beyaz renklerdeki yumuşak, hassas, kırılgan ve esnek tırnaklar için güçlendirici baz "Elmas Gücü", tüm tırnağa sürülüyor.

LCN ürünleri Kuaför Salonları ve Güzellik Merkezleri’nde bulabilirsiniz.

Wilde Group faaliyetlerine 1914 senesinde diş dolguları için jel üretmekle başladı. 1980`li yıllarda Wilde-Cosmetics adı altında, tırnak için kozmetik jel üreten ilk Avrupa şirketi oldu. Tırnak jeli ve diş jeli gibi reçine içerdiğinden Wilde-Cosmetics`in geçmişteki tecrübeleri dünya çapındaki başarısının en büyük temeli oldu. Wilde-Group bünyesinde LCN, Monteil, Yoida ve PMC Wilde markalarını barındırmaktadır. LCN ürünlerinin ithalat ve pazarlamasını KOZMAR A.Ş gerçekleştirmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT