LCN’in yeni SPA serisi ile Cildinize SPA güzelliği

Alışveriş Alışveriş LCN’in yeni SPA serisi ile Cildinize SPA güzelliği

Tarihler: 20 Nisan 2009 Pazartesi ~ 25 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: LCN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2009 ~ Nis 25, 2009
Cildinize SPA güzelliği, LCN’in yeni SPA serisi ile
Yoğun içerikli, doğal ve cilde dost ürünleriyle kısa zamanda özellikle kadınların vazgeçilmezi olan ünlü Alman markası LCN’den yepyeni bir seri…
Tamamen doğal bitkilerle hazırlanan, hiçbir katkı maddesi ve koruyucu içermeyen SPA serisi farklı masaj tekniği ile sizi şımartmak için uzman noktalarda bekliyor. Doğal bitki özleri ile geliştirilen ürünlerle yumuşacık ve pürüzsüz cildinizin tadını çıkarın.

SPA serisinde, farklı cilt tiplerine uygun kremlerin, farklı içerikleri, egzotik özlerle oluşturulmuş… Bu özler neler mi? Nilüfer, Hint Defnesi, Orkide, Aloe Vera, Gotu Kola ve Nane yağı özleri. Bu özleri yakından tanımak ister misiniz?

LCN SPA el kreminin içindeki Hint Defnesi özleri ise Sri Lanka’nın yüksek dağlarında yetişir. Kan dolaşımını hızlandırdığı ve yeniden yapılandırıcı özelliği bulunduğu kanıtlanmıştır. Anti-aging etkisi bulunan beyaz çay, vücuttaki damarları güçlendirir ve toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

Bildiğiniz gibi orkide yağmur ormanlarının derinliklerinde yetişen narin ve kıymetli bir bitkidir. LCN SPA el maskesinin içindeki Orkide özleri uzak doğu bakımında yıllardır cildi nemlendirmek, yumuşatmak için kullanılmıştır. En değerli kısımını yapraklarında bulunduran Aloe Vera içeren LCN SPA Ayak maskesi içeriğindeki enzimler, vitaminler, mineraller ve amino asitlerle cildi yoğun olarak nemlendirir ve korur. Ayuverda tekniğinin en temel bitkilerinden olan Gotu Kola dinçleştirme özelliği ile bilinir. Bu özler cildi yeniden yapılandırırken pürüzsüzleştirir.

LCN SPA Ayak Peelinginin içindeki Nane Yağı, içerdiği mentol ile vücudu güçlendirici ve ferahlatıcı etkisi vardır. Modern hayatta mentol rahatlatma etkisi ile vücudun stresini atmasına yardımcı olur.

Bu ürünler hem aroma terapi yaparken hem de vücuttaki stresi alır ve cildi canlandırır. Günün yorgunluğunu üzerinizden atarken ruhen rahatlamış ve canlanmış olacaksınız.

Bugün bir değişiklik yapın ve kendinizi şımartın. LCN farkı için şimdiden randevunuzu alın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT