Lecia M8 ‘den geleceğe yatırım…

Alışveriş Alışveriş Lecia M8 ‘den geleceğe yatırım…

Tarihler: 07 Nisan 2008 Pazartesi ~ 12 Nisan 2008 Cumartesi

Firma: Leica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2008 ~ Nis 12, 2008
Lecia M8 ‘den geleceğe yatırım…
Leica kullanıcılarının , Leica ‘dan beklentisi sadece fotoğraf kalitesi değildir. Leica sahibi olurken , özel bir tasarıma sahip olmanın yanında , uzun yıllar kullanıp , nesilden nesile aktaracakları bir fotoğraf makinesine de sahip olduklarını bilirler.
Bu beklentiden yola çıkarak Leica ; kullanıcıların bu beklentilerini dijital teknoloji ile birleştirerek , Lieca M8 için ‘’ Ömür Boyu Değer Konsepti’ni ‘’ tasarladı .
Sürekli güncelleme programının ortaya çıkışı ile yüksek kaliteli Leica M8 bugünün ve yarının kullanıcılarına en son güncellemeleri ve gelişmeleri sunmaktadır.

Leica’nın CEO’su konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Amacımız ; hızla değişen dijital makine modelleri yanında, bu yeni konspet ile Leica markasının değerini korumaya yöneliktir. Zaman içerisinde yeni ürün özelliklerini güncelleme opsiyonuda sunulacaktır. Müşterilerimiz M8de yapılacak teknolojik yenilikleri kaçırmayacaklarını bilecekleri için gönül rahatlığı ile fotograf ekipmanı üzerine yatırım yapabileceklerdir. Leica olarak, Müşteri memnuniyetini sağlamak ve müşterinin vizyonunu keskinleştirmek, yeteneklerini yeni Leica M8 ile geliştirmek adına bunun doğru bir yaklaşım olduğundan kuşkumuz yok.Tüm çabamız fotograf dünyasının sunabileceğinin en iyisini müşterimize sunabilmek üzerine odaklanmıştır. 54 senenin üzerinde süren araştırma ve geliştirme Leica M sistemi mükemmel bir enstruman haline getirmiştir. Zengin akseusar ve uyumlu lens portföyü ile en zor fotografik durumlarda bile başarıyı yakalamıştır. Leica M sistemi özel yapan Fotograf kalitesi ve makinanın kavranışıdır. Bu yeni konseptimiz yazılım güncelleme(firmware upgrade)den çok daha fazlasını içeririr. M8 satın almış müşterilerimize ürünün geliştirilmesiyle beraber ilave edilecek yeni teknolojik özellikleri güncelleme(upgrade) imkanı sunar.

Upgrade(güncelleme) paketi:
Çizilmeyen safir LCD ekranı ve analog M sisteme daha sessiz bir enstantane
Güncelleme ile M8 kullanıcıları , dünyanın neresinde yaşarsa M8’ inin alınmasını ve kendisine geri ulaştırmasını talep edebilir. Makinanın tüm özellikleri Leica teknisyenleri tarafından incelenecek , gerekli ayarlar yapılacak ve en son güncellemeler yüklenecektir.Güncellemeden sonra Leica M8’e yeni cihaz alınmış gibi iki senelik fabrika garantisi verilecektir.
Kapsam:
Çizilmeyen safir cam LCD ekran üzerine kaplanacaktır.Safir doğadaki en sert ve çizilmeyen camlardan biridir.Bu sebeptendir ki yıllardır yüksek kaliteli saatlerde kullanılmaktadır.
Leica ; safiri LCD ekran üzerine koruyucu cam olarak kullanan tek makina üreticisidir. Çizilmeye ve aşınmaya karşı dayanıklılığından ötürü safir metal,kum ve taş ile temastan hiç etkilenmez.
Yeni elektronik kontrollü metal bıçaklı slotlu enstantene daha az ses ve titreme sağlar. Noise reduction yerine en hızlı enstantene değeri olan 1/4000 sn ve 1/180 sn maksimum flaş senkronizasyon ile zamanı muhafaza etmek mümkündür.
Leica , pozlama esnasındaki titremeleri kinetik güçleri azaltarak düşürmüştür. Bu sayede fotografçı yksek kalitedeki Leica lenslerinden düşük enstantene ayarlarında elle pozlamada daha kesikin görüntü elde edebiliyor..
Güncel Yazılım İndirme
Leica Camera AG Leica M8 kullanıcılar için yeni bir yazılım güncellemesi gerçekleştirdi. Ücretsiz olarak www.leica-camera.com web sitesinden indirilebilir. Bütün bunların yanında yeni yazılımda yeni geliştirilmiş hemen hemen tüm ışık koşullarına uygun otomatik beyaz denge algoritması da eklenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT