Lee İle Yılbaşı´nda Kırmızıya Bürünün

Alışveriş Alışveriş Lee İle Yılbaşı´nda Kırmızıya Bürünün

Tarihler: 20 Aralık 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2010 ~ Ara 31, 2010

Bu kış Lee, geçmişinden aldığı ilhamı ve geleceğin heyecanını yılbaşı gününe taşıyor. Yeni yıla girerken hem yılbaşının geleneksel renklerinden hem de kendi stilinizden ödün vermek istemiyorsanız Lee ile yılbaşında kırmızıya bürünün.

Yılbaşının rengi kırmızı, Lee’nin gömlekleri, kazakları, hırkaları ve montlarında hayat buluyor. Üstelik kırmızıları, Lee’nin birbirinden şık ve farklı tasarımlı jeanleri ile tarzınıza göre kombinleyebiliyorsunuz.

Sezonun gözdesi kırmızı ekose gömlekleri, bu sezonun trendi olan kalite ve konforun Lee’deki kanıtı boyfriend kesimli jeanler veya worker tarzı pantolonlar ile kombinleyebilir, yeni yıla girerken rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz. Ya da kırmızı kazak ve hırkaları, Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan eskitilmiş yıkamalara sahip tatlı gri tonlarındaki Stonewash jeanleri ile giyebilir; böylece tam bir “Lee Kızı” ve “Lee Erkeği” olarak yılbaşı gecesinin yıldızı olabilirsiniz.

Özellikle kadınlar için muhteşem kesimler ve mükemmel kumaşlar sunan Stretch Deluxe jeanleri, kırmızı şişme montlarla kullanarak kış şıklığını yakalayabilir; Lee’nin detaylardaki imzasını koleksiyonun tümünde yaşayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT