Lee Parlayan Jeanleri ile Yazı Karşılıyor

Alışveriş Alışveriş Lee Parlayan Jeanleri ile Yazı Karşılıyor

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 16 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: Lee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ Haz 16, 2012

122 yıllık efsanevi Amerikan denim markası Lee, 2012 İlkbahar/Yaz sezonuna güneş gibi parlayan modelleri ile merhaba diyor. Tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Lee, sezona rengârenk bir giriş yaparak gözleri kamaştırıyor.

2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda Amerikan denim markası Lee, farklı çizgisi ile bu sezon caddelerde rengârenk siluetlerin baharı kutlamasına olanak sağlıyor. Alışılmış skinny modellerin aksine rahat kumaşları ile Strech Deluxe, bahar aylarının yumuşak havasıyla bütünleşirken; Scarlet modeli jeanler adeta boya kutusundan çıkmışçasına canlı renkleri ile yazın ne kadar hareketli geçeceğinin haberini müjdeliyor.

2012 İlkbahar/Yaz sezonunda Lee modelleri ile kadınlar, parlak renkli modellerin keşfini yaşayarak mutluluğa ulaşıyorlar. Denim ceketler, fermuarlı parlak renkli jeanler, koleksiyonda bulunan süslemeli gömlekler ve tişörtler ile kombine edilerek, kendini daha da feminen hissetmek isteyenler için farklı seçenekler ile koleksiyonda yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT