Lenovo ThinkPad Edge 11

Alışveriş Alışveriş Lenovo ThinkPad Edge 11

Tarihler: 16 Mart 2011 Çarşamba ~ 16 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2011 ~ Nis 16, 2011

Lenovo’nun en ince ve en küçük modeli Thinkpad Edge 11, ileri iş performansı, zarif tasarımı ve yüksek hızı ile teknoloji alışverişinde şehirli kadının öncelikli tercihi oldu.

ThinkPad Edge 11, ultra taşınabilir teknolojiyi stil sahibi metropol kadını ile buluşturuyor. Lenovo Thinkpad Edge serisinin son modeli, en ince ve en küçük üyesi, yeni Edge 11 inç, 499 USD+KDV’den başlayan fiyatları ile teknoloji tutkunlarının alışveriş listesinde üst sıralarda yerini aldı.

Ortalama bir kitap boyutunda ve 1.35 kg’dan hafif olan Edge 11 inç, parlak ve mat gece siyahının yanısıra parlak ateş kırmızısı renkleri ile iş kadınlarının stilini tamamlıyor. İnce tasarımı ve hafifliği sayesinde, notebook çantalarında onlara kolayca eşlik ediyor.

ThinkPad Edge11 inç, Tüm Duyularınızı Harekete Geçiriyor!
Aynı anda birçok işlem yapabilme kapasitesi olan, çoklu görevler için son teknoloji işlemcilere sahip, 3G ve Wimax ile her yerden bağlanabilen Thinkpad Edge 11”, düşük ışıkta duyarlı webcam gibi iş odaklı ekstra özellikler de içeriyor.

ThinkPad Edge, 11.6 inç’lik 1366 x 768 çözünürlükteki ekranı ile Lenovo ThinkPad tutkunu teknoloji severlere dokümanlarında ve sunumlarında rahatlıkla çalışabilmek, ayrıca HDMI çıkışı kullanarak TV’ye bağlanmak için geniş bir alan sunuyor.

Edge 11-inç, tam boyutlu, çağdaş görünümlü ve sıvı geçirmez klavyesi sayesinde, tüm iş günü boyunca rahat ve sıvı dökülmesi endişesinden uzak bir yazma konforuna sahip olacaksınız. Düşük ışığa duyarlı web kamerası, gerçekleştireceğiniz video konferanslarda, aile ve arkadaşlarınızla yapılan görüntülü görüşmelerde kolaylık sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT