Levi`s`ta İndirimler Başladı

Alışveriş Alışveriş Levi`s`ta İndirimler Başladı

Tarihler: 29 Haziran 2011 Çarşamba ~ 29 Temmuz 2011 Cuma

Firma: Levi`s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2011 ~ Tem 29, 2011

Levi’s 2011 İlkbahar Yaz sezonu ürünlerinde indirim fırsatından yararlanmak için Levi’s mağazalarına uğramanın şimdi tam zamanı!

Levi’s tutkunlarının heyecanla beklediği indirim günleri başladı. Levi’s’ın 2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ürünlerine şimdi indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz! Hepsi birbirinden havalı indirimli ürünler tükenmeden bir Levi’s mağazasına uğramakta fayda var!

Levi’s’ın ‘Kaliforniya Rüyası’

Canlı, iyimser ve son derece kendinden emin… Levi’s’ın 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, heyecan verici bu farklı çizgisiyle tam bir trend belirleyici! Kendisi de Kaliforniya’da doğmuş bir marka olan Levi’s, 2011 yazında “California Dreaming”, yani “Kaliforniya Rüyası” temasını işliyor. Hiçbir şeyin olanaksız olmadığı ve hayallerin gerçeğe dönüşebildiği Kaliforniya’nın parlak güneşi koleksiyondaki parçalarda yansımasını bulunuyor.

Kadın ve erkek koleksiyonunda yıkanmış-eskitilmiş, yamalanmış-onarılmış ve hatta baskılı ürünlerin yer aldığı geniş bir jean yelpazesi sunan Levi’s gerçek bir “Denim otoritesi” olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Levi’s markasının özdeşleştiği denim ve ekoseli western gömlekler, denim ceketler ve orijinal Levi’s 501 jean’ler ise İlkbahar-Yaz sezonunda da apayrı bir yerde duruyor. Levi’s’ın tasarım alanında yarattığı klasikler, kalitenin modasının asla geçmediğini kanıtlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT