Levi`s®`ta Yüzde 40`a Varan İndirim Günleri Başladı

Alışveriş Alışveriş Levi`s®`ta Yüzde 40`a Varan İndirim Günleri Başladı

Tarihler: 03 Ağustos 2010 Salı ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Levi’s®’ın jean tutkunları için düzenlediği indirim günleri başladı. Tüm Levi’s® ürünlerinde yüzde 40’a varan indirim fırsatından yararlanmak için Levi’s® mağazalarına uğramanız yeterli. Levi’s® jean’ler, şortlar, rengarenk tişörtler, kareli gömlekler, mini etek ve aksesuarlar yüzde 40’a varan indirim fırsatıyla jean tutkunlarını bekliyor.

Yazın sıcaklığını iyice hissettiğimiz bu günlerde, Levi’s®, jean tutkunları için sunulan yüzde 40’a varan indirim fırsatı ile karşınızda. Tek yapmanız gereken herhangi bir Levi’s® mağazasına uğrayarak seçiminizi yapmak.

Levi’s®’ın yaza özel indirim kampanyasından yararlanarak isterseniz Levi’s®’ın yaz koleksiyonundaki birbirinden farklı ürünler arasından seçim yapabilirsiniz. Bu yaz Levi’s®’ın şık ve “cool” şortlar ve mini eteklerle jean tutkunlarına karşı konulamaz alternatifler sunduğunu hatırlatalım. Levi’s®’ın rengarenk ve çarpıcı desenli tişörtleri ise jean şıklığını bütünlüyor. Kate Moss ve Busy P and the Cool Cats’e kadar herkesin tercihi olan tişörtler yeni sezonda asi rock’çu ve retro-Amerikan temasını işlerken tarzınıza renk katacak sloganları da tişörtlere taşıyor. Üstelik de %40’a varan indirim fırsatıyla…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT