Levi’s® Hediye Sezonu Açıldı

Alışveriş Alışveriş Levi’s® Hediye Sezonu Açıldı

Tarihler: 18 Haziran 2007 Pazartesi ~ 21 Haziran 2007 Perşembe

Firma: Levi`s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2007 ~ Haz 21, 2007
LEVI’S® HEDİYE SEZONU AÇILDI

Levi’s® hediye sezonu açıldı. Tam da tatil öncesi, siz de yaz alışverişinizi Levi’s® mağazalarından yaparak çekilişe katılabilir ve yüzlerce hediyeden birini kazanabilirsiniz.

19 Mayıs – 30 Haziran tarihleri arasında Türkiye genelindeki 75 adet Levi’s® mağazasından alışveriş yapanlar, her 50 YTL’lik alışverişleri karşılığında kampanyadaki muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakalayacak.

Kampanyanın gözde hediyeleri; 1 MINI Cooper, 5 Honda Today motosiklet, 25 Nintendo Wii ve 100 Sony DSC S650 fotoğraf makinesi.

Levi’s®’tan neler alabileceğinize gelince.. İşte sezon trendlerine dair birkaç ipucu: Farklı boyları üstüste giymek bu sezonun ana fikri; kızlar için şortlar ve kapri pantolonlar, erkekler için ise yepyeni modeller ve yıkamalar moda düşkünlerinin vazgeçilmezleri.

Hediye sezonu bitmeden bir Levi’s® mağazasına mutlaka uğrayın..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT